Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Comparatii: conturi curente

Rezultate cautare

5 rezultate
Compara
Banca
Produs
Cost total pe an [?]
Conditii
 
BCR
Cont curent

[5 voturi]

36.00 lei

Cash gratuit la ATM: Da

Banca Transilvania
Cont curent

[12 voturi]

12.00 lei

Cash gratuit la ATM: Da

Marfin Bank
Cont curent
15.00 lei

Cash gratuit la ATM: Da

OTP Bank
Cont curent

[2 voturi]

163.85 lei

Cash gratuit la ATM: Da

ProCredit Bank
Cont curent Flex Account
342.00 lei

Cash gratuit la ATM: Da

DISCLAIMER:
Costul total pe an - include comisioane de deschidere si administrare pentru produsele selectate (costurile pe care clientul trebuie sa le plateasca, chiar si atunci cand nu face nicio tranzactie). Costul total afisat nu include si costurile cu operatiunile de incasari si plati, pentru ca acestea variaza de la persoana la persoana. Informatiile referitoare la comisioanele pentru plati si incasari sunt prezentate pe larg la fiecare produs, fiind necesar un simplu click pe linkul Detalii.

Ofertele prezentate in tabele au la baza informatiile furnizate de banci si alte institutii financiare. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.

Bine ai venit pe comparatorul nostru de conturi curente!

Aici vei putea vedea clasamentul produselor bancare in functie de indicatorii principali ai acestora. In acest fel, te ajutam sa iei cea mai inteleapta decizie cu privire la produsul de care ai nevoie. Pentru a avea o privire de ansamblu poti compara mai multe produse, bifandu-le pe cele dorite si apoi dand click pe butonul "Compara". Poti solicita un produs direct de pe site, folosind butonul "Solicita acum".

Opinii recente

de paula n..

"Am apelat la ei deoarece in mai 2017 erau printre singurii cu fonduri. Am dus actele, a venit evaluatorul f repede, a durat ..."

Facebook