Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank intrerupe aplicata de Internet Banking pe 1 mai

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In zilele de 1 si 2 mai 2009, unitatile Alpha Bank nu vor lucra cu publicul. De asemenea, aplicatia de Internet Banking - Alpha Click nu va fi operationala pe 1 mai intre orele  06:00- 22:00.     

In aceasta perioada se vor putea efectua in mod normal tranzactii la ATM-urile bancii sau operatiuni cu cardurile emise de Alpha Bank Romania.

In data de 30 aprilie, programul de lucru al unitatilor Alpha Bank se va incheia la ora 16:00.

Alte articole din Carduri

Carduri

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Facebook