Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank intrerupe aplicata de Internet Banking pe 1 mai

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In zilele de 1 si 2 mai 2009, unitatile Alpha Bank nu vor lucra cu publicul. De asemenea, aplicatia de Internet Banking - Alpha Click nu va fi operationala pe 1 mai intre orele  06:00- 22:00.     

In aceasta perioada se vor putea efectua in mod normal tranzactii la ATM-urile bancii sau operatiuni cu cardurile emise de Alpha Bank Romania.

In data de 30 aprilie, programul de lucru al unitatilor Alpha Bank se va incheia la ora 16:00.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Serviciul ''cash back'' ramane optional pentru magazine

Serviciul prin care clientii pot solicita sume de bani in numerar in magazine, denumit ”cash back”, ramane optional pentru comercianti. Deputatii au dat votul final pe modificarea Legii care, initial, prevedea ca magazinele sa fie obligate sa ofere acest serviciu platitorilor cu cardul. Citeste mai mult

Facebook