Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank intrerupe aplicata de Internet Banking pe 1 mai

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In zilele de 1 si 2 mai 2009, unitatile Alpha Bank nu vor lucra cu publicul. De asemenea, aplicatia de Internet Banking - Alpha Click nu va fi operationala pe 1 mai intre orele  06:00- 22:00.     

In aceasta perioada se vor putea efectua in mod normal tranzactii la ATM-urile bancii sau operatiuni cu cardurile emise de Alpha Bank Romania.

In data de 30 aprilie, programul de lucru al unitatilor Alpha Bank se va incheia la ora 16:00.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook