Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

UniCredit opreste temporar sistemul de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Cardurile UniCredit Tiriac Bank nu vor putea fi utilizate pe 13 si pe 14 decembrie in intervalul 23.00-23.15.
 
De asemenea, sistemul va fi intrerupt duminica, 16 decembrie, intre orele 2.00-5.00, ca urmare a efectuarii unor lucrari de imbunatatire a sistemului de carduri a bancii.
 
In aceste intervale de timp, POS-urile si bancomatele bancii vor fi indisponibile atat pentru cadurile emise de UniCredit Tiriac Bank cat pentru cele emise de alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook