Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

UniCredit opreste temporar sistemul de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Cardurile UniCredit Tiriac Bank nu vor putea fi utilizate pe 13 si pe 14 decembrie in intervalul 23.00-23.15.
 
De asemenea, sistemul va fi intrerupt duminica, 16 decembrie, intre orele 2.00-5.00, ca urmare a efectuarii unor lucrari de imbunatatire a sistemului de carduri a bancii.
 
In aceste intervale de timp, POS-urile si bancomatele bancii vor fi indisponibile atat pentru cadurile emise de UniCredit Tiriac Bank cat pentru cele emise de alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook