Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

UniCredit opreste temporar sistemul de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Cardurile UniCredit Tiriac Bank nu vor putea fi utilizate pe 13 si pe 14 decembrie in intervalul 23.00-23.15.
 
De asemenea, sistemul va fi intrerupt duminica, 16 decembrie, intre orele 2.00-5.00, ca urmare a efectuarii unor lucrari de imbunatatire a sistemului de carduri a bancii.
 
In aceste intervale de timp, POS-urile si bancomatele bancii vor fi indisponibile atat pentru cadurile emise de UniCredit Tiriac Bank cat pentru cele emise de alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook