Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

UniCredit opreste temporar sistemul de carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Cardurile UniCredit Tiriac Bank nu vor putea fi utilizate pe 13 si pe 14 decembrie in intervalul 23.00-23.15.
 
De asemenea, sistemul va fi intrerupt duminica, 16 decembrie, intre orele 2.00-5.00, ca urmare a efectuarii unor lucrari de imbunatatire a sistemului de carduri a bancii.
 
In aceste intervale de timp, POS-urile si bancomatele bancii vor fi indisponibile atat pentru cadurile emise de UniCredit Tiriac Bank cat pentru cele emise de alte banci.

Alte articole din Carduri

Carduri

ANPC considera ilegal un comision platit frecvent de consumatori

Multe banci percep comisioane usturatoare pentru retragerea de numerar de pe cardurile de credit, desi ANPC sustine ca OUG 50/2010 le interzice in mod expres. Practica a fost sanctionata de curand de ANPC, insa doar in cazul CEC Bank. Ramane de vazut ce se va intampla in cazul celorlalte banci care percep consumatorilor aceste comisioane. Citeste mai mult

Visa lanseaza o platforma de plati pentru companiile din Europa

Visa lanseaza in Europa serviciul Visa Direct, o platforma de plati in timp real care permite companiilor sa initieze plati, cum ar fi despagubirile pe polite de asigurare, precum si platile de la persoana la persoana. Citeste mai mult

Facebook