Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bijuteriile se pot cumpara online

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Magazinul Bijuterii Ania ofera vizitatorilor posibilitatea de a cumpara online bijuterii, cu ajutorul cardului bancar. In Bucuresti, livrarea este gratuita.
 
BijuteriiAnia.roTranzactiile se fac in conditii de siguranta, prin metoda 3D Secure, fiind acceptate la plata cardurile sub sigla Visa si MasterCard. In perioada sarbatorilor, livrarea se face in saculeti speciali, introdusi in plicuri antisoc.
 
Magazinul comercializeaza bijuterii din argint, decorate cu diverse pietre pretioase, precum si icoane ortodoxe sau catolice.
 
BijuteriiAnia.ro pune la dispozitia clientilor mai multe rubrici dedicate fiecarei categorii de bijuterii, dar si posibilitatea de a alege cadoul in functie de bugetul de care dispune consumatorul.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook