Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bijuteriile se pot cumpara online

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Magazinul Bijuterii Ania ofera vizitatorilor posibilitatea de a cumpara online bijuterii, cu ajutorul cardului bancar. In Bucuresti, livrarea este gratuita.
 
BijuteriiAnia.roTranzactiile se fac in conditii de siguranta, prin metoda 3D Secure, fiind acceptate la plata cardurile sub sigla Visa si MasterCard. In perioada sarbatorilor, livrarea se face in saculeti speciali, introdusi in plicuri antisoc.
 
Magazinul comercializeaza bijuterii din argint, decorate cu diverse pietre pretioase, precum si icoane ortodoxe sau catolice.
 
BijuteriiAnia.ro pune la dispozitia clientilor mai multe rubrici dedicate fiecarei categorii de bijuterii, dar si posibilitatea de a alege cadoul in functie de bugetul de care dispune consumatorul.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook