Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bijuteriile se pot cumpara online

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Magazinul Bijuterii Ania ofera vizitatorilor posibilitatea de a cumpara online bijuterii, cu ajutorul cardului bancar. In Bucuresti, livrarea este gratuita.
 
BijuteriiAnia.roTranzactiile se fac in conditii de siguranta, prin metoda 3D Secure, fiind acceptate la plata cardurile sub sigla Visa si MasterCard. In perioada sarbatorilor, livrarea se face in saculeti speciali, introdusi in plicuri antisoc.
 
Magazinul comercializeaza bijuterii din argint, decorate cu diverse pietre pretioase, precum si icoane ortodoxe sau catolice.
 
BijuteriiAnia.ro pune la dispozitia clientilor mai multe rubrici dedicate fiecarei categorii de bijuterii, dar si posibilitatea de a alege cadoul in functie de bugetul de care dispune consumatorul.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook