Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bijuteriile se pot cumpara online

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Magazinul Bijuterii Ania ofera vizitatorilor posibilitatea de a cumpara online bijuterii, cu ajutorul cardului bancar. In Bucuresti, livrarea este gratuita.
 
BijuteriiAnia.roTranzactiile se fac in conditii de siguranta, prin metoda 3D Secure, fiind acceptate la plata cardurile sub sigla Visa si MasterCard. In perioada sarbatorilor, livrarea se face in saculeti speciali, introdusi in plicuri antisoc.
 
Magazinul comercializeaza bijuterii din argint, decorate cu diverse pietre pretioase, precum si icoane ortodoxe sau catolice.
 
BijuteriiAnia.ro pune la dispozitia clientilor mai multe rubrici dedicate fiecarei categorii de bijuterii, dar si posibilitatea de a alege cadoul in functie de bugetul de care dispune consumatorul.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook