Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Facturile RCS & RDS se pot plati prin Banca Transilvania

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Abonatii RCS RDS isi pot plati facturile prin intermediul Bancii Transilvania la ghiseu, prin internet banking sau prin debit direct, fara a plati comision.

Toate serviciile furnizate de operatorul RCS & RDS - televiziune, telefonie fixa si mobila, internet - pot fi achitate prin Banca Transilvania. Pentru acest serviciu banca nu percepe comisioane.

In 2009, Banca Transilvania doreste sa incheie parteneriate similare cu diversi furnizori.

Alte articole din Plati

Plati

Cum ar arata Europa fara cash?

Comisia Europeana analizeaza posibilitatea restrictionarii platilor in numerar sau chiar interzicerea acestora in Uniunea Europeana. Institutia a publicat un studiu care contine atat avantajele cat si dezavantajele unei astfel de decizii, insa sustine ca scopul final, respectiv combaterea finantarii terorismului, scuza mijloacele utilizate. Citeste mai mult

Romanii cumpara online, dar platesc cash

Romanii raman inca reticenti cand vine vorba de plata cu cardul a produselor achizitionate de pe internet, insa folosesc aceasta metoda de plata pentru facturi si servicii. Pe de alta parte, acestia utilizeaza tot mai des telefonul mobil pentru comenzi si plati online. Citeste mai mult

Facebook