Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Facturile RCS & RDS se pot plati prin Banca Transilvania

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Abonatii RCS RDS isi pot plati facturile prin intermediul Bancii Transilvania la ghiseu, prin internet banking sau prin debit direct, fara a plati comision.

Toate serviciile furnizate de operatorul RCS & RDS - televiziune, telefonie fixa si mobila, internet - pot fi achitate prin Banca Transilvania. Pentru acest serviciu banca nu percepe comisioane.

In 2009, Banca Transilvania doreste sa incheie parteneriate similare cu diversi furnizori.

Alte articole din Plati

Plati

Proiectul de lege privind comparabilitatea comisioanelor merge in Parlament

Guvernul a adoptat proiectul de Lege privind comparabilitatea comisioanelor bancare, elaborate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Actul transpune in legislatia nationala prevederile Directivei 92/2014 si ar trebui sa determine cresterea nivelului de informare si protectie a consumatorilor la alegerea unui cont de plati. Citeste mai mult

ANPC face o noua incercare de transpunere a directivei privind comisioanele

Autoritatile mai fac o incercare pentru transpunerea in legislatia romaneasca a Directivei 92/2014 privind comparabilitatea comisioanelor bancare. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a elaborate un proiect de lege in acest sens, dupa ce, anterior, propusese transpunerea directivei prin Ordonanta de Guvern. Citeste mai mult

Facebook