Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Libra Bank introduce 3 noi carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Libra Bank a introdus trei tipuri noi de carduri, din care unul de credit. Rata dobanzii la acest produs este 15%.
 
Cardul Libra Credit ofera clientilor posibilitatea de a imprumuta echivalentul a trei salarii nete lunare, fiind luate in calcul atat veniturile solicitantului cat si ale sotului/sotiei. Suma maxima imprumutata nu poate depasi 17.500 lei. Cardul dispune de o perioada de gratie de pana la 56 de zile.
 
Libra Bank a lansat totodata si un card de salarii, care pemite angajatorilor sa plateasca salariile direct in conturile de card si prin internet banking. Acest produs ofera posibilitatea de a obtine un descoperit de cont egal cu trei salarii nete lunare, dar nu mai mult de 7.000 lei.
 
Al treilea card introdus de banca este atasat contului de economii Libra Mix. Pentru sumele mai mari de 500 lei, soldul este bonificat cu o dobanda de 7% pe an. Si acest card poate dispune de overdraft, a carui valoare poate ajunge pana la 17.500 lei.

Alte articole din Carduri

Carduri

Piata unica digitala stimuleaza comertul online transfrontalier. Cum putem face plati?

Comertul electronic transfrontalier va lua amploare in urma acordului politic la care au ajuns recent Parlamentul European, Consiliul si Comisia de a pune capat geoblocarii nejustificate pentru consumatorii care doresc sa achizitioneze produse sau servicii online in interiorul UE. Citeste mai mult

Ce prefera europenii: cash sau card?

Platile in numerar nu par a fi in pericol in Europa. Mai mult, europenii sunt atat de atasati de cash incat un sfert dintre ei sustin ca isi retrag o parte din bani din banca pentru a ii tine acasa. Datele reies dintr-un studiu publicat de Banca Centrala Europeana (BCE). Citeste mai mult

Facebook