Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Libra Bank introduce 3 noi carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Libra Bank a introdus trei tipuri noi de carduri, din care unul de credit. Rata dobanzii la acest produs este 15%.
 
Cardul Libra Credit ofera clientilor posibilitatea de a imprumuta echivalentul a trei salarii nete lunare, fiind luate in calcul atat veniturile solicitantului cat si ale sotului/sotiei. Suma maxima imprumutata nu poate depasi 17.500 lei. Cardul dispune de o perioada de gratie de pana la 56 de zile.
 
Libra Bank a lansat totodata si un card de salarii, care pemite angajatorilor sa plateasca salariile direct in conturile de card si prin internet banking. Acest produs ofera posibilitatea de a obtine un descoperit de cont egal cu trei salarii nete lunare, dar nu mai mult de 7.000 lei.
 
Al treilea card introdus de banca este atasat contului de economii Libra Mix. Pentru sumele mai mari de 500 lei, soldul este bonificat cu o dobanda de 7% pe an. Si acest card poate dispune de overdraft, a carui valoare poate ajunge pana la 17.500 lei.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook