Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Libra Bank introduce 3 noi carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Libra Bank a introdus trei tipuri noi de carduri, din care unul de credit. Rata dobanzii la acest produs este 15%.
 
Cardul Libra Credit ofera clientilor posibilitatea de a imprumuta echivalentul a trei salarii nete lunare, fiind luate in calcul atat veniturile solicitantului cat si ale sotului/sotiei. Suma maxima imprumutata nu poate depasi 17.500 lei. Cardul dispune de o perioada de gratie de pana la 56 de zile.
 
Libra Bank a lansat totodata si un card de salarii, care pemite angajatorilor sa plateasca salariile direct in conturile de card si prin internet banking. Acest produs ofera posibilitatea de a obtine un descoperit de cont egal cu trei salarii nete lunare, dar nu mai mult de 7.000 lei.
 
Al treilea card introdus de banca este atasat contului de economii Libra Mix. Pentru sumele mai mari de 500 lei, soldul este bonificat cu o dobanda de 7% pe an. Si acest card poate dispune de overdraft, a carui valoare poate ajunge pana la 17.500 lei.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook