Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Libra Bank introduce 3 noi carduri

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Libra Bank a introdus trei tipuri noi de carduri, din care unul de credit. Rata dobanzii la acest produs este 15%.
 
Cardul Libra Credit ofera clientilor posibilitatea de a imprumuta echivalentul a trei salarii nete lunare, fiind luate in calcul atat veniturile solicitantului cat si ale sotului/sotiei. Suma maxima imprumutata nu poate depasi 17.500 lei. Cardul dispune de o perioada de gratie de pana la 56 de zile.
 
Libra Bank a lansat totodata si un card de salarii, care pemite angajatorilor sa plateasca salariile direct in conturile de card si prin internet banking. Acest produs ofera posibilitatea de a obtine un descoperit de cont egal cu trei salarii nete lunare, dar nu mai mult de 7.000 lei.
 
Al treilea card introdus de banca este atasat contului de economii Libra Mix. Pentru sumele mai mari de 500 lei, soldul este bonificat cu o dobanda de 7% pe an. Si acest card poate dispune de overdraft, a carui valoare poate ajunge pana la 17.500 lei.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook