Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca salta dobanzile la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a crescut dobanzile bonificate la depozitele in lei, euro, lire sterline si franci elvetieni. Randamentele in lire sterline au beneficiat de cele mai mari bonusuri.
 
Dobanzile in lire sterline au avansat cu aproape doua procente. Pentru depunerile pe 3 luni, randamentul a crescut de la 3,75% la 5,50%, iar pe 12 luni - de la 4,25% la 5,75%.
 
La depozitele in lei pe 3 luni, dobanda s-a majorat de la 6,9% la 7,4%, iar pentru scadenta de 12 luni - de la 7,25% la 8%.
 
Si depozitele in euro au urcat usor, rata dobanzii ajungand la 4,4% pentru termenele de 12 luni.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook