Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium coboara dobanzile oferite la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Clientii Millennium Bank primesc dobanzi mai mici cu pana la 0,5% la depozite. Banca a pastrat insa nivelul maxim remunerat pana acum pentru scadenta de 3 luni, de 11% la lei si 4,25% la euro.

Clientii incaseaza de acum dobanzi de 10% pentru scadentele de 1, 2 si 6 luni in lei, respectiv 9,5% - pentru termene de 9 si 12 luni.

Depunerile in euro sunt remunerate cu valori de 3,5% pentru depozitul pe o luna, in timp ce clientii care opteaza pentru scadente de 2, 6, 9 si 12 luni obtin un randament de 3,75%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

De ce nu cresc dobanzile la depozite?

Indicatorul Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la credite, isi reia cresterea dupa o perioada de aproximativ doua luni de acalmie, si nu da semne sa se opreasca prea curand. In aceste conditii, dobanzile la creditele in derulare vor creste cu siguranta, in timp ce deponentii se vad tot mai pagubiti. Citeste mai mult

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Facebook