Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium coboara dobanzile oferite la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Clientii Millennium Bank primesc dobanzi mai mici cu pana la 0,5% la depozite. Banca a pastrat insa nivelul maxim remunerat pana acum pentru scadenta de 3 luni, de 11% la lei si 4,25% la euro.

Clientii incaseaza de acum dobanzi de 10% pentru scadentele de 1, 2 si 6 luni in lei, respectiv 9,5% - pentru termene de 9 si 12 luni.

Depunerile in euro sunt remunerate cu valori de 3,5% pentru depozitul pe o luna, in timp ce clientii care opteaza pentru scadente de 2, 6, 9 si 12 luni obtin un randament de 3,75%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

(P) TBI Bank si-a extins oferta de depozite

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire introducand noi beneficii, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor. Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente. Citeste mai mult

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Facebook