Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium coboara dobanzile oferite la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Clientii Millennium Bank primesc dobanzi mai mici cu pana la 0,5% la depozite. Banca a pastrat insa nivelul maxim remunerat pana acum pentru scadenta de 3 luni, de 11% la lei si 4,25% la euro.

Clientii incaseaza de acum dobanzi de 10% pentru scadentele de 1, 2 si 6 luni in lei, respectiv 9,5% - pentru termene de 9 si 12 luni.

Depunerile in euro sunt remunerate cu valori de 3,5% pentru depozitul pe o luna, in timp ce clientii care opteaza pentru scadente de 2, 6, 9 si 12 luni obtin un randament de 3,75%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook