Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Millennium coboara dobanzile oferite la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Clientii Millennium Bank primesc dobanzi mai mici cu pana la 0,5% la depozite. Banca a pastrat insa nivelul maxim remunerat pana acum pentru scadenta de 3 luni, de 11% la lei si 4,25% la euro.

Clientii incaseaza de acum dobanzi de 10% pentru scadentele de 1, 2 si 6 luni in lei, respectiv 9,5% - pentru termene de 9 si 12 luni.

Depunerile in euro sunt remunerate cu valori de 3,5% pentru depozitul pe o luna, in timp ce clientii care opteaza pentru scadente de 2, 6, 9 si 12 luni obtin un randament de 3,75%.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunea de Comparatii Depozite la termen.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook