Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus coboara dobanzile la depozitele la termen

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanzile la depozitele in lei si euro cu pana la 0,75 procente. Cel mai bun castig este de 11% si se obtine pentru o suma minima de 10.000 lei, depusa pe 100 zile.

Randamentele incasate de deponenti scad pana la 8,25%, in functie de suma depusa, modul de plata al dobanzii si perioada de constituire. Economiile in euro aduc dobanzi cuprinse intre 2,65% si 4,25%.

Banca a coborat dobanzile platite si in cazul conturilor de economii. La lei, acestea pornesc de la 8% pentru sume mai mici de 4.000 lei si cresc pana la 9%, pentru sume ce depasesc nivelul de 100.000 lei.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook