Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus coboara dobanzile la depozitele la termen

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanzile la depozitele in lei si euro cu pana la 0,75 procente. Cel mai bun castig este de 11% si se obtine pentru o suma minima de 10.000 lei, depusa pe 100 zile.

Randamentele incasate de deponenti scad pana la 8,25%, in functie de suma depusa, modul de plata al dobanzii si perioada de constituire. Economiile in euro aduc dobanzi cuprinse intre 2,65% si 4,25%.

Banca a coborat dobanzile platite si in cazul conturilor de economii. La lei, acestea pornesc de la 8% pentru sume mai mici de 4.000 lei si cresc pana la 9%, pentru sume ce depasesc nivelul de 100.000 lei.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Dobanzile la depozite nu urmeaza trendul ROBOR

Cresterea dobanzilor pe piata monetara a atras atentia tuturor debitorilor cu credite in lei cu dobanda variabila, avand in vedere ca aceasta se modifica in functie de indicatorul ROBOR. Pe de alta parte, si deponentii sperau la remuneratii mai generoase din partea bancilor, avand in vedere scumpirile din ultima vreme. Citeste mai mult

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Facebook