Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus coboara dobanzile la depozitele la termen

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanzile la depozitele in lei si euro cu pana la 0,75 procente. Cel mai bun castig este de 11% si se obtine pentru o suma minima de 10.000 lei, depusa pe 100 zile.

Randamentele incasate de deponenti scad pana la 8,25%, in functie de suma depusa, modul de plata al dobanzii si perioada de constituire. Economiile in euro aduc dobanzi cuprinse intre 2,65% si 4,25%.

Banca a coborat dobanzile platite si in cazul conturilor de economii. La lei, acestea pornesc de la 8% pentru sume mai mici de 4.000 lei si cresc pana la 9%, pentru sume ce depasesc nivelul de 100.000 lei.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook