Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus coboara dobanzile la depozitele la termen

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Piraeus Bank a redus dobanzile la depozitele in lei si euro cu pana la 0,75 procente. Cel mai bun castig este de 11% si se obtine pentru o suma minima de 10.000 lei, depusa pe 100 zile.

Randamentele incasate de deponenti scad pana la 8,25%, in functie de suma depusa, modul de plata al dobanzii si perioada de constituire. Economiile in euro aduc dobanzi cuprinse intre 2,65% si 4,25%.

Banca a coborat dobanzile platite si in cazul conturilor de economii. La lei, acestea pornesc de la 8% pentru sume mai mici de 4.000 lei si cresc pana la 9%, pentru sume ce depasesc nivelul de 100.000 lei.

Informatii detaliate despre ofertele bancilor sunt disponibile pe Conso in sectiunile de Comparatii Depozite la termen si Conturi de economii.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook