Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Libra Bank opreste functionarea cardurilor in aceasta seara

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de 8 spre 9 decembrie 2009, intre orele 23.00 - 04.00, sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri ale Libra Bank nu va functiona.

Aceasta intrerupere are la baza efectuarea unor lucrari de mentenanta care au ca scop imbunatatirea parametrilor de functionare ai sistemului.

In intervalul de timp mentionat, atat reteaua de bancomate si POS-uri, cat si cardurile emise de Libra Bank nu vor functiona pentru retragerile sau depunerile de numerar si pentru platile la comercianti.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Serviciul ''cash back'' ramane optional pentru magazine

Serviciul prin care clientii pot solicita sume de bani in numerar in magazine, denumit ”cash back”, ramane optional pentru comercianti. Deputatii au dat votul final pe modificarea Legii care, initial, prevedea ca magazinele sa fie obligate sa ofere acest serviciu platitorilor cu cardul. Citeste mai mult

Facebook