Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Libra Bank opreste functionarea cardurilor in aceasta seara

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

In noaptea de 8 spre 9 decembrie 2009, intre orele 23.00 - 04.00, sistemul informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri ale Libra Bank nu va functiona.

Aceasta intrerupere are la baza efectuarea unor lucrari de mentenanta care au ca scop imbunatatirea parametrilor de functionare ai sistemului.

In intervalul de timp mentionat, atat reteaua de bancomate si POS-uri, cat si cardurile emise de Libra Bank nu vor functiona pentru retragerile sau depunerile de numerar si pentru platile la comercianti.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook