Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR lanseaza un produs de economisire promotional

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Comerciala Romana lanseaza pe 3 mai un nou produs de economisire, depozitul la termen "BCR Sibiu 2007".
 
Produsul este destinat peroanelor fizice si poate fi constituit pe termen de 1 an, fara posibilitatea de capitalizare. Dobanda de 7,5% la lei este fixa, indiferent de suma depusa.
 
Lansarea acestui depozit este menita sa marcheze pozitia de partener corporativ a bancii ca urmare a acordului incheiat cu Asociatia Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook