Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

BCR lanseaza un produs de economisire promotional

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Comerciala Romana lanseaza pe 3 mai un nou produs de economisire, depozitul la termen "BCR Sibiu 2007".
 
Produsul este destinat peroanelor fizice si poate fi constituit pe termen de 1 an, fara posibilitatea de capitalizare. Dobanda de 7,5% la lei este fixa, indiferent de suma depusa.
 
Lansarea acestui depozit este menita sa marcheze pozitia de partener corporativ a bancii ca urmare a acordului incheiat cu Asociatia Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.

Alte articole din Depozite

Depozite

Plafonul de garantare a depozitelor, suplimentat temporar pentru unii clienti

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a instituit un plafon de garantare suplimentar, de 100.000 de euro, pentru depozitele ce rezulta din tranzactii imobiliare, mosteniri, despagubiri, plata unor indemnizatii de asigurare si altele. Garantarea suplimentara este valabila, insa, pe o perioada limitata, de 12 luni, potrivit unui comunicat al institutiei. Citeste mai mult

Deponentii romani, multi dar saraci

Multi dintre deponentii pe care bancile sustineau ca ii protejeaza atunci cand se impotriveau legislatiei pentru sprijinirea debitorilor sunt mai mult "pe hartie". Potrivit unui raport al Bancii Nationale a Romaniei, 40% dintre acestia au depozite mai mult decat simbolice, in medie de doar 21 de lei. Citeste mai mult

Facebook