Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

EximBank ajunge la Alba Iulia

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

EximBank a deschis o noua agentie la Alba Iulia, care va acoperi judetele Alba si Sibiu. Cu ocazia inaugurarii, EximBank a semnat un accord de parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Centru.
 
“Poate parea un comportament atipic pentru o banca sa se extinda in actualul context economico - financiar insa, dupa cum stiti, EximBank este diferita de toate celelalte banci de pe piata romaneasca. Prin urmare, in momentele in care, prin natura profilului lor, bancile comerciale devin tot mai rezervate, EximBank […] vine in mod hotarat in sprijinul agentilor economici, in special al IMM–urilor si exportatorilor”, a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank.
 
In baza acordului semnat cu Agentia de Dezvoltare Centru, IMM-urile din 6 judete - Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu - vor beneficia de produsele bancii pentru a accesa mai usor fondurile structurale.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cum lucreaza bancile de Craciun si Anul Nou

Unitatile bancare sunt inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2016, respectiv 1 si 2 ianuarie 2017, cu exceptia unor agentii din centrele comerciale. Insa si in zilele mentionate, clientii pot accesa unele servicii, prin intermediul canalelor alternative. Citeste mai mult

Deschiderea de cont migreaza dinspre offline spre online

Bancile incearca sa tina pasul cu digitalizarea, la presiunea concurentei, dar si a clientilor din ce in ce mai ocupati. Serviciile la distanta sunt tot mai apreciate si, in consecinta, bancile fac eforturi sa le promoveze. Cu toate acestea, in cele mai multe cazuri utilizarea unui cont creat online nu se poate face fara prezenta fizica la banca. Citeste mai mult

Facebook