Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

EximBank ajunge la Alba Iulia

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

EximBank a deschis o noua agentie la Alba Iulia, care va acoperi judetele Alba si Sibiu. Cu ocazia inaugurarii, EximBank a semnat un accord de parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Centru.
 
“Poate parea un comportament atipic pentru o banca sa se extinda in actualul context economico - financiar insa, dupa cum stiti, EximBank este diferita de toate celelalte banci de pe piata romaneasca. Prin urmare, in momentele in care, prin natura profilului lor, bancile comerciale devin tot mai rezervate, EximBank […] vine in mod hotarat in sprijinul agentilor economici, in special al IMM–urilor si exportatorilor”, a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank.
 
In baza acordului semnat cu Agentia de Dezvoltare Centru, IMM-urile din 6 judete - Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu - vor beneficia de produsele bancii pentru a accesa mai usor fondurile structurale.

Alte articole din Info banci

Info banci

Isarescu: Credibilitatea bancilor s-a erodat in ultimii ani

Credibilitatea bancilor in ochii clientilor s-a erodat in ultimii ani, iar numarul litigiilor in care acestea sunt implicate le afecteaza capitalul, sustine guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu. El sfatuieste bancile sa isi cultive clientii si sa inceapa educatia financiara cu omul de la ghiseu. Citeste mai mult

Romanii prefera interactiunea umana la banca

Consumatorii romani de produse si servicii financiare sunt mai reticenti decat cei din alte tari cand vine vorba de interactiunea complet digitala cu o institutie financiara. Romanii prefera in mare masura interactiunea cu un angajat al bancii si declara ca au mai mare incredere intr-o banca cu sucursale. Citeste mai mult

Facebook