Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

EximBank ajunge la Alba Iulia

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

EximBank a deschis o noua agentie la Alba Iulia, care va acoperi judetele Alba si Sibiu. Cu ocazia inaugurarii, EximBank a semnat un accord de parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Centru.
 
“Poate parea un comportament atipic pentru o banca sa se extinda in actualul context economico - financiar insa, dupa cum stiti, EximBank este diferita de toate celelalte banci de pe piata romaneasca. Prin urmare, in momentele in care, prin natura profilului lor, bancile comerciale devin tot mai rezervate, EximBank […] vine in mod hotarat in sprijinul agentilor economici, in special al IMM–urilor si exportatorilor”, a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank.
 
In baza acordului semnat cu Agentia de Dezvoltare Centru, IMM-urile din 6 judete - Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu - vor beneficia de produsele bancii pentru a accesa mai usor fondurile structurale.

Alte articole din Info banci

Info banci

Echipa Conso.ro va ureaza Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Pana pe 8 ianuarie 2018, echipa Conso.ro intra in vacanta. Va uram tuturor Sarbatori Fericite si La Multi Ani si va promitem ca vom reveni in forta in 2018 cu cele mai bune si mai actualizate informatii financiare! Citeste mai mult

Inca o banca greceasca iese de pe piata romaneasca

Anul 2017 a adus numeroase schimbari pe piata bancara din Romania. Chiar pe final de an, a mai fost anuntata o tranzactie pe acasta piata: Piraeus Bank Romania trece de la greci la americani, dupa ce banca mama a vandut-o fondului de investitii J.C. Flowers & Co. Citeste mai mult

Facebook