Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

EximBank ajunge la Alba Iulia

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

EximBank a deschis o noua agentie la Alba Iulia, care va acoperi judetele Alba si Sibiu. Cu ocazia inaugurarii, EximBank a semnat un accord de parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Centru.
 
“Poate parea un comportament atipic pentru o banca sa se extinda in actualul context economico - financiar insa, dupa cum stiti, EximBank este diferita de toate celelalte banci de pe piata romaneasca. Prin urmare, in momentele in care, prin natura profilului lor, bancile comerciale devin tot mai rezervate, EximBank […] vine in mod hotarat in sprijinul agentilor economici, in special al IMM–urilor si exportatorilor”, a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank.
 
In baza acordului semnat cu Agentia de Dezvoltare Centru, IMM-urile din 6 judete - Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu - vor beneficia de produsele bancii pentru a accesa mai usor fondurile structurale.

Alte articole din Info banci

Info banci

Ce tranzactii se confirma pe piata bancara din Romania?

Situatie rar intalnita pe piata bancara. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a respins tranzactia prin care OTP Bank intentiona sa preia Banca Romaneasca. Decizia nu a fost oficial explicata, insa era oarecum asteptata, avand in vedere termenul indelungat de analiza. In schimb, o alta tranzactie in derulare a primit toate aprobarile necesare. Citeste mai mult

Angajatii din banci nu vor mai fi ''premiati'' pentru planul de vanzari

Angajatii din sistemul bancar nu vor mai putea fi motivati financiar sa vanda clientilor produse si servicii cat mai multe si cat mai complexe. Prevederea este cuprinsa intr-un Ghid emis de Autoritatea Bancara Europeana (ABE) pe care trebuie sa il respecte toate institutiile aflate sub supravegherea BNR incepand din data de 13 ianuarie 2018. Citeste mai mult

Facebook