Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

EximBank ajunge la Alba Iulia

Autor: Conso |

Publicat in: Info banci

 

EximBank a deschis o noua agentie la Alba Iulia, care va acoperi judetele Alba si Sibiu. Cu ocazia inaugurarii, EximBank a semnat un accord de parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Centru.
 
“Poate parea un comportament atipic pentru o banca sa se extinda in actualul context economico - financiar insa, dupa cum stiti, EximBank este diferita de toate celelalte banci de pe piata romaneasca. Prin urmare, in momentele in care, prin natura profilului lor, bancile comerciale devin tot mai rezervate, EximBank […] vine in mod hotarat in sprijinul agentilor economici, in special al IMM–urilor si exportatorilor”, a declarat Carmen Radu, presedintele EximBank.
 
In baza acordului semnat cu Agentia de Dezvoltare Centru, IMM-urile din 6 judete - Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu - vor beneficia de produsele bancii pentru a accesa mai usor fondurile structurale.

Alte articole din Info banci

Info banci

Cehia pregateste taxarea suplimentara a bancilor

Taxarea suplimentara a bancilor tinde sa se extinda in Europa. Autoritatile din Cehia au anuntat, recent, ca vor propune implementarea unei astfel de taxe pentru a sprijini finantarea scolilor si a infrastructurii, dar si pentru a limita scoaterea profiturilor din tara, scrie Reuters. Citeste mai mult

Romania are doi bancheri de un milion de euro

Romania a revenit in elita bancara europeana cu doi bancheri remunerati cu peste un milion de euro anual. Autoritatea Bancara Europeana (EBA) a publicat raportul anual cu castigurile in mediul bancar european, din care reiese ca doi bancheri din tara noastra au incasat, in 2015, sume care depasesc suma mentionata. Citeste mai mult

Facebook