Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile CEC Bank nu vor functiona in weekend

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

CEC Bank va intrerupe functionarea sistemului de carduri in perioada sambata, 7 noiembrie 2009, ora 0.00 – duminica, 8 noiembrie 2009, ora 0.00.

In aceasta perioada, nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii prin cardurile CEC Bank, iar reteaua de bancomate si EPOS-uri a bancii nu va fi operationala.

Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic de carduri, in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite, se precizeaza in comunicatul bancii.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Serviciul ''cash back'' ramane optional pentru magazine

Serviciul prin care clientii pot solicita sume de bani in numerar in magazine, denumit ”cash back”, ramane optional pentru comercianti. Deputatii au dat votul final pe modificarea Legii care, initial, prevedea ca magazinele sa fie obligate sa ofere acest serviciu platitorilor cu cardul. Citeste mai mult

Facebook