Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile CEC Bank nu vor functiona in weekend

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

CEC Bank va intrerupe functionarea sistemului de carduri in perioada sambata, 7 noiembrie 2009, ora 0.00 – duminica, 8 noiembrie 2009, ora 0.00.

In aceasta perioada, nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii prin cardurile CEC Bank, iar reteaua de bancomate si EPOS-uri a bancii nu va fi operationala.

Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic de carduri, in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite, se precizeaza in comunicatul bancii.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook