Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cardurile CEC Bank nu vor functiona in weekend

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

CEC Bank va intrerupe functionarea sistemului de carduri in perioada sambata, 7 noiembrie 2009, ora 0.00 – duminica, 8 noiembrie 2009, ora 0.00.

In aceasta perioada, nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii prin cardurile CEC Bank, iar reteaua de bancomate si EPOS-uri a bancii nu va fi operationala.

Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic de carduri, in vederea cresterii calitatii serviciilor oferite, se precizeaza in comunicatul bancii.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook