Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

UniCredit si Lufthansa lanseaza un card de credit cu bonus

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

UniCredit Tiriac Bank si compania aeriana Lufthansa au lansat un card de credit sub sigla MasterCard, ce aduce posesorilor ca bonus mile pentru orice cumparatura platita cu cardul.

Cardul Miles & More face parte din categoria de carduri Gold, insa conditiile de eligibilitate nu sunt mai stricte decat la un card standard. Solicitantii trebuie sa aiba un venit lunar de minim 1.000 lei.

Momentan, cardul nu are si cip, insa oficialii bancii au declarat ca se are in vedere in curand si introducerea variantei cu cip.

Parteneriatul cu Lufthansa presupune ca pentru fiecare plata de 4 lei facuta cu cardul posesorul primeste o mila. Milele stranse pot fi utilizate pentru achizitionarea de bilete de avion sau pentru achizitionarea diverselor bunuri sau servicii de la partenerii companiei.

Spre exemplu, orice zbor dus-intors in Europa, prin Lufthansa costa 30.000 mile.

Cardul Gold Miles & More presupune o limita de credit de maxim 35.000 lei si o perioada de gratie de pana la 56 zile in cazul platii cu cardul la comercianti. Dupa depasirea acesteia, si pentru retragerile de numerar, rata dobanzii este de 26,54% pe an.

Obtinerea cardului presupune un comision anual de 150 lei, dar posesorul beneficiaza de comision 0% pentru retragerile de numerar de la orice bancomat din reteaua europeana a grupului UniCredit.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook