Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Finala Champions League aduce castiguri de 310 milioane euro

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 

Finala Champions League de la Roma dintre FC Barcelona si Manchester United va aduce castiguri de 310 milioane de euro pentru economia Europei, potrivit unui studiu MasterCard.

Clubul ce va castiga finala va beneficia de efecte economice pozitive de 110 milioane euro, cum ar fi cresterea cotei echipei, premii in bani, contracte de sponsorizare, drepturi de televizare, cresterea vanzarilor la bilete.

Echipa de pe locul 2 va castiga cel putin 65 milioane euro, se arata in raportul MasterCard Heart of Sports Commerce.

Castigul clubului de pe locul I: pana la 110 milioane de euro
Castigul pentru orasul echipei de pe locul I: pana la 15 milioane de euro
Castigul clubului de pe locul al doilea: pana la 65 de milioane de euro
Castigul in Europa: pana la 75 de milioane de euro
Castigul pentru Roma: pana la 45 de milioane de euro
Impactul economic al finalei UEFA Champions League 2009 = 310 milioane de euro

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

Ce efecte va avea renuntarea la plafonarea contributiilor sociale?

Decizia Guvernului de a renunta la plafonarea contributiilor la pensie si sanatate la 5 salarii medii brute pe economie nu va avea efectele scontate, sustin anumiti consultanti fiscali. Multi dintre romanii cu salarii peste acest nivel sunt detasati in strainatate si ar putea opta pentru plata contributiilor in statul in care lucreaza. Citeste mai mult

Salariatii scapa de CASS pe dobanzi si dividende

Persoanele care realizeaza venituri din dobanzi sau dividende nu vor mai suporta contributii de sanatate (CASS) pentru acestea daca au si salariu sau pensie. Noul Guvern a modificat Codul Fiscal care prevedea ca, incepand cu acest an, la veniturile respective se aplica CASS, indiferent daca titularul are alte venituri supuse impozitarii sau nu. Citeste mai mult

Facebook