Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Finala Champions League aduce castiguri de 310 milioane euro

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 

Finala Champions League de la Roma dintre FC Barcelona si Manchester United va aduce castiguri de 310 milioane de euro pentru economia Europei, potrivit unui studiu MasterCard.

Clubul ce va castiga finala va beneficia de efecte economice pozitive de 110 milioane euro, cum ar fi cresterea cotei echipei, premii in bani, contracte de sponsorizare, drepturi de televizare, cresterea vanzarilor la bilete.

Echipa de pe locul 2 va castiga cel putin 65 milioane euro, se arata in raportul MasterCard Heart of Sports Commerce.

Castigul clubului de pe locul I: pana la 110 milioane de euro
Castigul pentru orasul echipei de pe locul I: pana la 15 milioane de euro
Castigul clubului de pe locul al doilea: pana la 65 de milioane de euro
Castigul in Europa: pana la 75 de milioane de euro
Castigul pentru Roma: pana la 45 de milioane de euro
Impactul economic al finalei UEFA Champions League 2009 = 310 milioane de euro

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

CE: Romania risca sa anuleze progresele realizate

Romania si-a consolidat semnificativ pozitia fiscala incepand din 2009, fapt care a dus la atingerea obiectivului pe termen mediu in 2014 si 2015. Insa, in prezent, autoritatile urmeaza o politica fiscala expansionista care duce la departarea substantiala de acest obiectiv. Citeste mai mult

Romania, in top trei deficit de personal calificat

Companiile din intreaga lume intampina probleme tot mai mari in recrutarea de personal calificat. Aproximativ 40% dintre angajatorii care au participat la un studiu au declarat ca se afla in aceasta situatie. In topul tarilor cu personal subcalificat, Romania este situata pe locul 3, cu un procent de 72%, dupa Japonia, 86% si Taiwan, 73%. Citeste mai mult

Facebook