Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Finala Champions League aduce castiguri de 310 milioane euro

Autor: Conso |

Publicat in: Banii & economia

 

Finala Champions League de la Roma dintre FC Barcelona si Manchester United va aduce castiguri de 310 milioane de euro pentru economia Europei, potrivit unui studiu MasterCard.

Clubul ce va castiga finala va beneficia de efecte economice pozitive de 110 milioane euro, cum ar fi cresterea cotei echipei, premii in bani, contracte de sponsorizare, drepturi de televizare, cresterea vanzarilor la bilete.

Echipa de pe locul 2 va castiga cel putin 65 milioane euro, se arata in raportul MasterCard Heart of Sports Commerce.

Castigul clubului de pe locul I: pana la 110 milioane de euro
Castigul pentru orasul echipei de pe locul I: pana la 15 milioane de euro
Castigul clubului de pe locul al doilea: pana la 65 de milioane de euro
Castigul in Europa: pana la 75 de milioane de euro
Castigul pentru Roma: pana la 45 de milioane de euro
Impactul economic al finalei UEFA Champions League 2009 = 310 milioane de euro

Alte articole din Banii & economia

Banii & economia

Unda verde pentru Comitetul National de Supraveghere Macroprudentiala

Legea privind constituirea Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala a fost promulgata de catre presedintele Klaus Iohannis, dupa ce, anul trecut, acesta a trimis-o in Parlament spre reexaminare. Fata de varianta initiala, actul normativ contine cateva modificari, in conformitate cu cerintele din cererea presedintelui. Citeste mai mult

Fed continua majorarea dobanzilor

Asteptarile privind majorarea dobanzilor continua sa se confirme. Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat dobanda de politica monetara, pentru a doua oara in 3 luni. Decizia a avut la baza estimarile privind un ritm constant al cresterii economice, crearii de locuri de munca si revenirea inflatiei in apropierea tintei bancii centrale. Citeste mai mult

Facebook