Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank a lansat un card de tip Gold

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank ofera clientilor sai un nou card de credit cu o linie de finantare de pana la 20.000 euro. Cardul Exclusive Gold se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie.

Printre avantajele oferite de noul card se numara asigurari de calatorie si medicale, dobanda preferentiala pentru comercianti si comisioane zero pentru tranzactii on-line precum si pentru transmiterea prin posta a extraselor din cont.

Detinatorii unui astfel de card au posibilitatea de a retrage lunar, de la ATM, pana la 50% din limita de creditare stabilita.

Minimul lunar obligatoriu de rambursare este de 3% din totalul sumei utilizate iar platile la comercianti beneficiaza de o perioada de gratie de 51 zile.

Alte articole din Carduri

Carduri

Activitatea bancara, afectata de telefonia mobila

Din ce in ce mai des, telefonia mobila interfereaza cu activitatea bancara. Pe de o parte, usureaza accesul la conturi si la tranzactii dar, pe de alta, se creeaza o dependenta tot mai stransa. Dependenta ce risca sa creeze probleme serioase clientilor care sunt acum, practic, obligati sa utilizeze serviciile de telefonie. Citeste mai mult

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Facebook