Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank a lansat un card de tip Gold

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank ofera clientilor sai un nou card de credit cu o linie de finantare de pana la 20.000 euro. Cardul Exclusive Gold se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie.

Printre avantajele oferite de noul card se numara asigurari de calatorie si medicale, dobanda preferentiala pentru comercianti si comisioane zero pentru tranzactii on-line precum si pentru transmiterea prin posta a extraselor din cont.

Detinatorii unui astfel de card au posibilitatea de a retrage lunar, de la ATM, pana la 50% din limita de creditare stabilita.

Minimul lunar obligatoriu de rambursare este de 3% din totalul sumei utilizate iar platile la comercianti beneficiaza de o perioada de gratie de 51 zile.

Alte articole din Carduri

Carduri

Visa lanseaza o platforma de plati pentru companiile din Europa

Visa lanseaza in Europa serviciul Visa Direct, o platforma de plati in timp real care permite companiilor sa initieze plati, cum ar fi despagubirile pe polite de asigurare, precum si platile de la persoana la persoana. Citeste mai mult

Cum sa nu cazi in plasa capcanelor online

Consumatorii europeni sunt din ce in ce mai expusi in online la anunturi invazive si inselatoare. Prin urmare, este important sa fii foarte atent si circumspect atunci cand vine vorba de oferte mult prea bune pentru a fi adevarate, astfel incat sa nu ajungi sa platesti pentru bunuri sau abonamente la servicii de care nu ai nevoie. Citeste mai mult

Facebook