Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank a lansat un card de tip Gold

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank ofera clientilor sai un nou card de credit cu o linie de finantare de pana la 20.000 euro. Cardul Exclusive Gold se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie.

Printre avantajele oferite de noul card se numara asigurari de calatorie si medicale, dobanda preferentiala pentru comercianti si comisioane zero pentru tranzactii on-line precum si pentru transmiterea prin posta a extraselor din cont.

Detinatorii unui astfel de card au posibilitatea de a retrage lunar, de la ATM, pana la 50% din limita de creditare stabilita.

Minimul lunar obligatoriu de rambursare este de 3% din totalul sumei utilizate iar platile la comercianti beneficiaza de o perioada de gratie de 51 zile.

Alte articole din Carduri

Carduri

Tranzactiile cu carduri si problemele de comunicare banca-client

In unele cazuri, relatia dintre o banca si un client ce detine un card de credit la acea banca este afectata din motive de comunicare aparent banale, dar cu consecinte importante pentru persoana in cauza. Pentru a depista aceste situatii, ar fi necesara mai multa atentie la semnalele celor care utilizeaza in mod cotidian acest produs de creditare. Citeste mai mult

Riscul de atacuri financiare creste de Sarbatori

Riscul ca datele cardului bancar sa fie furate creste semnificativ in perioada sarbatorilor de iarna, odata cu inmultirea ofertelor din partea comerciantilor, fapt care duce la mai multe cumparaturi online. In aceste conditii, specialistii in atacuri cibernetice recomanda prudenta in introducerea datelor de card pe site-uri necunoscute. Citeste mai mult

Facebook