Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank a lansat un card de tip Gold

Autor: Conso |

Publicat in: Carduri

 

Piraeus Bank ofera clientilor sai un nou card de credit cu o linie de finantare de pana la 20.000 euro. Cardul Exclusive Gold se adreseaza persoanelor cu venituri peste medie.

Printre avantajele oferite de noul card se numara asigurari de calatorie si medicale, dobanda preferentiala pentru comercianti si comisioane zero pentru tranzactii on-line precum si pentru transmiterea prin posta a extraselor din cont.

Detinatorii unui astfel de card au posibilitatea de a retrage lunar, de la ATM, pana la 50% din limita de creditare stabilita.

Minimul lunar obligatoriu de rambursare este de 3% din totalul sumei utilizate iar platile la comercianti beneficiaza de o perioada de gratie de 51 zile.

Alte articole din Carduri

Carduri

MFP incearca sa deblocheze Legea "cash-back"

Legea “cash-back”, intrata in vigoare la inceputul acestui an, nu este inca aplicabila, pentru ca nu are norme de aplicare si nu este corelata cu Legea caselor de marcat. Ministerul Finantelor Publice (MFP) a elaborat, in sfarsit, proiectul de norme care ar putea debloca actul normativ. Citeste mai mult

Cati romani cumpara de pe internet?

Romanii, desi conectati in numar tot mai mare la internet, raman codasii Europei cand vine vorba de cumparaturi online. Din datele pe 2016 publicate de Eurostat reiese ca trei din patru gospodarii din Romania au acces la internet, insa doar 18% dintre acestia au cumparat sau au comandat bunuri sau servicii online. Citeste mai mult

Facebook