Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania a urcat dobanzile la economii

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanda aplicata depozitelor la termen si conturilor de economii in lei. Astfel, noile dobanzi ajung pana la 14,5% pe an.

Dobanzile acordate in cazul depozitului clasic la termen incep de la 12,5% pentru scadenta la 1 luna si ajung la 13% pentru scadentele de 6, 9 si 12 luni.

De asemenea banca a modificat si dobanzile aplicate contului de economii, aceasta urcand pana la 14,5% pe an, pentru sume ce depasesc 2,5 milioane lei.

In plus, banca a decis si majorarea comisionului de retragere numerar in lei de la 0,35% la 0,4%, minim 2,5 lei, pentru sume de pana la 50.000 de euro (echivalent in lei) si 1% pentru sume ce depasesc acest prag.

Alte articole din Depozite

Depozite

FGDB: Depozitele sub 100.000 de euro sunt garantate integral

Mai putin de 25.000 de depozite constituite de persoane fizice la bancile din Romania depasesc pragul acoperit de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB), respectiv 100.000 de euro. Ca numar, acestea reprezinta sub 0,12% din total, dar sumele care depasesc plafonul de garantare ajung la aproape 10%. Citeste mai mult

Dobanzile mici trimit deponentii catre metode flexibile de economisire

In aceasta perioada in care banii economisiti aduc castiguri tot mai modeste sau in unele cazuri chiar pierderi, toata lumea este in cautarea unor metode de a-si plasa banii pe criterii care tin mai degraba de siguranta si flexibilitate. In aceste conditii, contul de economii concureaza cu succes depozitul bancar. Citeste mai mult

Facebook