Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania a urcat dobanzile la economii

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanda aplicata depozitelor la termen si conturilor de economii in lei. Astfel, noile dobanzi ajung pana la 14,5% pe an.

Dobanzile acordate in cazul depozitului clasic la termen incep de la 12,5% pentru scadenta la 1 luna si ajung la 13% pentru scadentele de 6, 9 si 12 luni.

De asemenea banca a modificat si dobanzile aplicate contului de economii, aceasta urcand pana la 14,5% pe an, pentru sume ce depasesc 2,5 milioane lei.

In plus, banca a decis si majorarea comisionului de retragere numerar in lei de la 0,35% la 0,4%, minim 2,5 lei, pentru sume de pana la 50.000 de euro (echivalent in lei) si 1% pentru sume ce depasesc acest prag.

Alte articole din Depozite

Depozite

Revine Robor pe crestere accelerata?

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care se actualizeaza dobanzile la creditele in lei a crescut, luni, semnificativ in comparatie cu evolutia din ultimele luni, cand ne-a obisnuit cu pasi mici de la o zi la alta. Aceasta crestere vine la putin timp dupa anuntul referitor la inflatia din luna martie, de 5%. Citeste mai mult

Prognozele pesimiste indreapta populatia catre economisirea in valuta

Prognozele pesimiste cu privire la evolutia inflatiei si a cursului de schimb determina tot mai multi romani sa revina la preferinta pentru economiile in valuta. In ultimul an, se observa clar cum depozitele populatiei in moneda straina cresc constant, depasind ca ritm de crestere economiile in lei. Citeste mai mult

Facebook