Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Transilvania a urcat dobanzile la economii

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Transilvania a majorat cu pana la 3 puncte procentuale dobanda aplicata depozitelor la termen si conturilor de economii in lei. Astfel, noile dobanzi ajung pana la 14,5% pe an.

Dobanzile acordate in cazul depozitului clasic la termen incep de la 12,5% pentru scadenta la 1 luna si ajung la 13% pentru scadentele de 6, 9 si 12 luni.

De asemenea banca a modificat si dobanzile aplicate contului de economii, aceasta urcand pana la 14,5% pe an, pentru sume ce depasesc 2,5 milioane lei.

In plus, banca a decis si majorarea comisionului de retragere numerar in lei de la 0,35% la 0,4%, minim 2,5 lei, pentru sume de pana la 50.000 de euro (echivalent in lei) si 1% pentru sume ce depasesc acest prag.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook