Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bank of Cyprus creste dobanda la depozite

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Bank of Cyprus Romania a majorat dobanzile aferente depozitelor la termen in lei si valuta. Majorarea se aplica atat persoanelor fizice cat si companiilor.

Pentru economiile in lei ale populatiei noua dobanda ajunge la 10,75% pentru scadenta de 6 luni. Pentru depozitele constituite pe perioada de 1 luna rata dobanzii ajunge la 10% in timp ce pentru scadentele de 3 si 9 luni nivelul acesteia este de 10,5%.

Pentru scadenta de 12 luni rata dobanzii este de 10,25%. Valorile se aplica pentru sume mai mari de 100.000 lei.

In cazul depozitelor in euro dobanda s-a majorat pana la la 4,95% pentru depozitele pe 12 luni.  

Bank of Cyprus ofera si un depozit la termen in euro cu posibilitatea de overdraft (descoperit de cont). Depozitul, denumit Tot Inainte, se poate constitui pe scadente de 3, 6 si 12 luni si ofera o dobanda de pana la 6,2% ce poate fi platita in avans.

Suma minima pentru constituirea depozitului este 5.000 euro iar clientii pot beneficia de pana la 30% din aceasta sub forma unui overdraft, fara a afecta depozitul.

Alte articole din Depozite

Depozite

Cum afecteaza inflatia economiile romanilor?

Romanii economisesc mult mai putin decat vecinii nostri si nici nu isi plaseaza banii in instrumente care sa le protejeze valoarea. Economiile sunt mentinute, in continuare, preponderent in depozite bancare si mult mai putin in fonduri de investitii. Citeste mai mult

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Facebook