Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Banca Romaneasca mareste dobanda la depozitele in valuta

Autor: Conso |

Publicat in: Depozite

 

Banca Romaneasca a majorat dobanda la depozitele constituite de persoanele fizice si juridice in euro si dolari. Pentru termenul de 1 luna, rata dobanzii se ridica la 4,60% la euro.
 
In cazul depozitelor in euro, dobanda oferita populatiei incepe de la 4,30% pentru scadenta de 7 zile si creste progresiv pana la 5,75%, daca perioada de economisire este de 1 an.
 
Banca a majorat si dobanda oferita la depozitele in dolari, pana la 3,55% pentru scadenta de 1 an. In cazul termenului de 1 luna, rata dobanzii este de 3,25%.

Alte articole din Depozite

Depozite

Metodele confuze de prezentare a ofertelor revin in practica bancilor

Intr-o perioada in care putine banci mai ofera deponentilor un castig real la economiile din depozite bancare, un articol publicitar postat pe unul dintre site-urile cu trafic important atrage atentia. Citeste mai mult

Cat mai platesc bancile pentru depozitele in lei?

Deponentii trebuie sa se multumeasca cu castiguri tot mai mici pentru economiile depuse. Ba chiar, tinand cont de celelalte costuri asociate (comisioane, impozit pe dobanda, etc), uneori ajung sa scoata din banca mai putini bani decat au depus. In cazul bancilor mari dobanzile au ajuns la valori apropiate de 0%. Citeste mai mult

Facebook