Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Vocea clientului

  • Vocea clientului
  • Adauga opinia ta

Cauta opinii clienti

(1)

Nota

Schimba institutia financiara

Log in

Am uitat parola

Daca postezi o opinie pentru prima oara nu ai nevoie de cont

Spune-ti chiar acum parerea! Este foarte usor.

Vezi toate institutiile financiare Vezi toate discutiile dintre utilizatori

Au aparut erori in timpul procesului de trimitere a datelor dvs. Corectati urmatoarele erori:

Log in

Am uitat parola

Daca postezi o opinie pentru prima oara nu ai nevoie de cont

Spune-ti chiar acum parerea! Este foarte usor. Daca postezi o opinie pentru prima oara nu ai nevoie de cont sau sa fii logat.

Adauga opinia ta

Iti multumim!

Opinia ta a fost postata pe Conso.ro

Pentru a te ajuta sa postezi noi opinii in viitor, Conso ti-a creat automat un cont de utilizator, cu ajutorul caruia ne poti trimite mai usor propriile comentarii.

Un mail a fost trimis automat pe adresa ta de email cu datele de acces la cont.

Contul de utilizator Conso permite:

  • Abonarea la newsletterele Conso
  • Postarea de opinii la rubrica Vocea clientului


Completeaza adresa de mail pentru contul tau, si vei primi un mail cu parola !

Ultimele opinii exprimate

1 rezultate

Overdraft/Descoperit cont de la Raiffeisen Bank

11 Mai 2018

de Daniel Grigore (Iasi)

Angajatii - Raiffeisen Bank -dau dovada de incompetenta, nu-ti pot furniza informatii ce tin de institutia pt.care lucreaza si despre serviciile oferite de catre aceasta . Daca esti clinic sanatos cu siguranta dupa ce ai parte de :conversatii interminabile si cu plasarea de la un departament la altul si cu informatii care nu-ti sunt de folos si o mare lipsa de interes din partea lor, sigur ajungi sa te tratezi la un spital de boli mintale! Am un credit si un Overdraft pe acelasi cont, in luna Decembrie am ramas fara loc de munca, zic sa sun si sa anunt banca ca-i posibil sa intarzii cu plata. Cred ca in timp ce vorbeam cu ei mi-au blocat contul! Mi se spune ca atunci cand ma angajez sa duc o copie a contractul de munca si o ,,adeverinta,, de la contabilitate precum ca anajatorul imi va vira banii in contul ce il am deschis la Raiffeisen. In februarie duc cele cerute la o agentie, doar ca-contractul este pe perioada determinata de 3 luni, angajatorul are acest drept, si mi se spune ca contul meu va fi deblocat! In acest timp nu am platit rata pt. ca toti banii care ii depuneam ar fi mers catre descoperirea de card! In luna martie merg sa-mi scot salariul si sa las rata ce trebuia platita la zi! Mare surpriza... cont blocat! Nu-mi pot scoate banii si se pare ca cei de la banca nu stiu ca Nu au Voie sa-mi puna oprire pe tot salariul, legislatia din Romania nu permite!! Mi se cere iar copie la contract + acea raspundere a angajatorului ca..mi se va vira banii in contul deschis la ei. Merg si le duc toate cele cerut.. ..dupa cateva zile merg sa-mi verific contul....BLOCAT! Sun si mi se spune ca: - Pana nu-mi acopar toata descoperirea de credit , contul va ramane blocat pt. ca am contractul pe perioada determinata! Minunat! Le spun ca angajatorul imi va face contract pe perioada nederminata incepand din 1Mai! Surpriza dupa vreo 5zile ma suna cei de la banca sa-mi spuna ca imi pot retrage banii si ca in final mi-au deblocat contul.! Merg si las si rata! Dar la inceputul lunii aprilie, cred ca de pe 2 aprilie, ma asteapta iar un CONT BLOCAT! Sun la ei si vor sa le duc aceleasi acte! Perfect , uite aaa te lasi pagubas! Asa ajungi sa fii dat la Biroul de Credite ...cu ajutor din partea bancii care iti spune, ....daca ai greutati cu plata creditului.... suna ! Te ajutam sa ramai dator pana iti ies peri albi!!
+ Citeste mai mult
1
1 rezultate

Vocea clientului este locul unde utilizatorii schimba pareri si impresii despre institutiile financiare prezente in Romania si despre produsele si serviciile pe care acestea le ofera. Poti parcurge postarile in ordine cronologica, poti sa le vezi doar pe cele care fac referire la produsul care te intereseaza sau poti chiar publica parerea ta cu privire la interactiunea cu o anumita banca.

Facebook