Vocea clientului Volksbank - Depozit la termen

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Volksbank - Depozit la termen

21 Ianuarie 2014

Am depus 3000 ron depozit la termen cu o dobanda de 4,85%/an,si dupa patru luni am vrut sa mai depunem o suma (am vrut sa economisim in fiecare luna cat putem).La banca ,la intrebarea ce suma avem in cont ni s-a raspuns ca avem in cont 2977 ron.La intrebarea cum se poate sa avem mai putin decat am depus,ni s-a raspuns ca asa este.Atunci am scos toti banii (2977 ron) si am depus la o alta banca.Am facut contestatie si ulterior ni s-a spus ca a fost o eroare in sistem.Ulterior am primit banii care ni sa cuvenit.Dar doamnele care lucreaza in cadrul bancii sunt roboti ? Cum nu-si dau seama ca este o gresala,si sa incerce sa o remedieze ? Noroc ca am calculat si am facut contestatie.Altfel ramaneam cu paguba de 51 ron.Cine stie cati oameni sunt pagubiti in toata tara ?

VASILE KATONA (Aiud, Alba)

Volksbank - Depozit la termen

03 Ianuarie 2014

Ceea ce nu scrieti aici (si nu stiu daca e de vina banca sau site-ul conso.ro sunt celelalte comisioane/costuri ale unui depozit. Daca vreti sa putem compara mere cu mere nu mere cu pere ar trebui sa ne dati toate informatiile.

Claudiu Serban (Targu Mures, Mures)

Raspunsul Volksbank

Stimate domnule Serban, Va multumim pentru mesajul transmis si pentru interesul pe care-l aratati site-ului nostru. Dorim insa sa va informam ca pe Conso.ro puteti gasi si comisioanele aferente depozitelor la termen, printr-un simplu click pe Detalii, in dreptul fiecarui depozit postat in tabelele comparative. In cazul in care va referiti la comisioanele aferente contului curent, Conso.ro a lansat un tabel de comparatii special, unde se pot gasi informatii detaliate legate de aceasta categorie de produse bancare.

Volksbank - Depozit la termen

17 Septembrie 2013

Astazi sa implinit perioada de 3 luni adica ziua scadenta si persoana de la ghiseu vroia sa imi ia comision pentru ca eu acum 3 luni am facut depozitul de 16450 a fost suma totala de ridicat eu nu stiu ce legi isi fac aceste banci si spun ca e SIGUR da vezi sa nu fie pe urma mi au spus ca nu poate sa imi dea suma ca nu am anuntat ca lichidez depozitul ca trebuia sa o fac cu o zi inainte daca mergeam cu o zi inainte eu nu mai eram in ziua scadentei asa ca imi luau comision deci eu nu stiu de ce isi fac bancile astea legi dupa cum le vin in cap dar am facut circ si sa rezolvat ca altfel nu merge ...Eu va rog sa aveti mare atentie unde faceti depozite dar acum cu dobanzile asteanu se mai merita...

Amantio Petrescu (Fagaras, Brasov)

Inapoi sus