Vocea clientului Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

07 Noiembrie 2013

O banca de HOTI !\r\n\r\nAzi am avut surpriza sa aflu ca sunt dator bancii un comision de 3.5 lei pentru trimiterea extrasului prin posta.\r\nDar eu NU primesc extras prin posta!!! \r\nIn plus, nu stiu de unde este acest comision, nu m-a instiintat nimeni de el, nu am fost de acord cu el, nu am nevoie de acest serviciu, nu am cerut acest serviciu si NU BENEFICIEZ de acest serviciu!\r\nDar ei s-au gandit totusi sa ma taxeze cu 3.5 lei cu toate ca nu aveau de unde, nici nu am stiut ca am un cont in lei la ei, si m-am trezit dator !\r\nMaine cine stie ce mai comisioneaza, poimaine poate ma trezesc si executat silit pentru datorii de care habar nu am si care bineinteles sunt fictive !\r\nMa gandesc, 3.5 lei de la vreo cateva sute de mii de clienti pe luna .... hmmm, poate asa vor ei sa isi astupe gaurile pricinuite de pierderea a mii de procese in toata tara...\r\nNiste HOTI! HUA !\r\n

Balasoiu Ilie (Bucuresti, Bucuresti)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Iunie 2013

O mizerie de banca! Au pierdut procesul cu clientii, au tergiversat 6 luni sa puna in aplicare sentinta. Au aplicat sentinta abia dupa ce am demarat executarea silita. Chiar si asa, au aplicat semtinta "dupoa ureche". Dupa urechea lor, bineinteles. Au reusit sa faca niste modificari in scadentare astfel incat sa mai retina niste bani din ce i-a obligat instnata sa returneze, chipurile "reglare de dobanda". Alte comisioane nu au vrut sa le scoata, cheltuielile de judecata nu vor sa le plateasca. Trebuie sa-i mai dau o data in judecata ca sa-i oblig sa respecte sentinta data. ANPC-ul e satul pana in gat de ei, trimiti plangeri peste plangeri la ANPC si ti se spune ca nu mai fac fata, sunt blocati efectiv de cate plangeri au impotriva Volksbank.

Balasoiu Ilie (Bucuresti, Bucuresti)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

26 Iulie 2012

Stati departe de aceasta institutie odioasa!!! O banca total netransparenta, modifica contractele dupa bunul plac, schimba tipul dobanzii dupa bunul plac, li se strica sistemul informatic numai in favoarea lor, nu raspund la sesizari decat daca mai faci una la OPC, pun clientii sa semneze acte aditionale ilegale, etc. Sincer nu credeam ca o institutie poate fura atat de crunt pe fata. Nu cred ca este client care sa nu regrete ca au facut credit la aceasta banca.

Dumitriu Liviu (Iasi, Iasi)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

02 Martie 2012

Au transformat dobanda fixa in variabila, nu au acceptat ca sunt ilegalitati, abuzuri in contractele mele de credit in euro, au comision de risc ilegal (l-au transformat in comision de administrare fara acceptul clientului!), nu s-au repliat in legalitate in ciuda sentintelor favorabile - privind clauzele abuzive 3d, 5a, 8.1, 10.1, 10.2 etc. - clientilor din toata tara. Intentionez, dupa castigarea procesului national colectiv cu dl. av. Piperea, sa fac plangere penala impotriva reprezentantilor bancii pentru tentativa (si) inselaciune in forma agravata. Formulele de calcul pentru dobanda sunt incorecte si imi fura astfel bani, in plus de ceea ce as avea de platit in mod normal. Au incercat sa ma faca sa semnez acte defavorabile, folosind "oportunitatea" OUG50/2010. Abordarea mea amiabila a fost inutila, sunt total refractari in a trata clientul cu respect astfel ca se vor duce in continuare la vale - "succesuri!" Mentionez ca sunt un client de top, cu platile la zi, fara probleme. Daca isi permit sa se comporte astfel cu mine, nu ma mira ca isi bat joc si de toti ceilalti ...

Dan Coman (Bucuresti, Bucuresti)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

01 Martie 2012

credit ipotecar luat in 2006 cu dobinda FIXA de 5,95. rata era de 228 de euro la care se adauga un comision MRR care varia intre 60 si 80 de euro lunar. in 2007, mi s-a marit ilegal dobinda la 7,95 si rata a ajuns la 325 de euro, desi in contract scria clar ca am dobinda fixa. dupa oug 50/2010 si scandalul care a urmat, am trimis mai multe notificari bancii si am ajuns si la opc. m-au aburit, m-au aminat, mi-au dat tot felul de explicatii aiuritoare, dar in final rata a scazut la 229 de euro (desi in contractul initial era de 228 de euro). mi-au dat inapoi si banii furati de volksbank prin marirea ilegala a dobinzii, peste o mie de euro. nu am primit insa banii platiti pentru acel comision MRR care a fost perceput ilegal. ei spun ca nu se poate, ca am semnat sa il platesc, desi bnr sustine ca MRR este un cost al bancii - legat de rezervele minime obligatorii - si nu se extinde asupra clientilor bancari. ma rog, am renuntat sa ma mai cert cu ei, dar nici nu pot sa spun ca sunt un client multumit. au mai incercat sa imi propuna tot felul de produse bancare, ca se relanseaza, ca important e clientul, prostii de astea. i-am refuzat si le-am spus ca abia astept sa scap de credit si sa nu ii mai vad in ochi. am bifat mai jos ca sunt de acord sa fiu contactat de banca pentru a discuta despre caz, dar numai daca sunt dispusi sa imi dea inapoi banii platiti pe MRR, altfel nu am ce sa mai discut cu cei de la volksbank.

octavian bratosin (Bucuresti, Bucuresti)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

03 Septembrie 2010

Si eu am un credit de nevoi personale garantat. Dupa ce am citit OUG 50/2010 am trimis o notificare pentru anulare comision penalizare, anulare comision risc si posibilitatea incheierii politei de asigurare pe imobil cu orice firma de asigurare. Am fost chemata la banca si mi s-au oferit 2 variante de oferte cu dobanda variabila mai mica decat in prezent cea fixa cu 0,65%, actualizabila la 3 luni in functie de valoare LIbor 3M si bineinteles cu comision de administrare inclus.In acea notificare era prevazut ca daca nu ma prezint sa semnez actul aditional se considera acceptare tacita, dar nici nu aveau nici un act aditional in agentie pentru a-l citi si semna. Totodata in acea notificare era prevazuta anularea comisionului de penalizare in caz de intarziere, insa comsionul de risc era prevazut a se transforma in comision de administrare. Am specificat pe notificare ca nu sunt de acord cu semnarea actului aditional in formula prezentata, urmand sa fiu rechemata la banca in momentul in care se va lua decizia finala si vor prezenta actul aditional. Oare chiar au voie sa transforme un comision care nu a existat la momentul semnarii contractului. Inseamna ca pe toata perioada contractarii ne putem trezi in fiecare an cu cate o transformare a comisioanelor dupa bunul plac al bancii.

ELENA CARMEN TUDOR (Azuga, Prahova)

Inapoi sus