Vocea clientului Volksbank - Credit auto

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Volksbank - Credit auto

17 Iulie 2013

Foarte proasta. Am luat inprumutul in euro, la inceput a fost cu dobanda fixa dupa care fara macar sa ma cheme sa facem un act aditional la contract mi la transformat in inprumut cu dobanda variabila in functie de cursul euribor. Marog am inghitit galusca. Acum cand in sfarsit am terminat de achitat inprumutul fara nici macar cu o zi de intarziere, am solicitat la banca sa-mi returneze cartea de identitate a masinii si polita CASCO dar stupoare mi s-a comunicat ca nu-mi mai gasesc actele. Am achitat tot imprumutul fara nici o intarziere consider ca prin aceasta am tratat cu respectatat banca achitandu-mi la timp datoriile.Acum doresc sa-mi recuperez actele care le-a retinut banca dupa care sper sa nu mai aud nici o data de ea.. Pe bune ca imi pere foarte rau ca am achitat la zi toate ratele.

Radu-Dumitru Gocan (Cluj-Napoca, Cluj)

Volksbank - Credit auto

07 Iulie 2010

Avand un credit auto la Volksbank am fost sa intreb despre aplicarea ordonantei 50 si mi s-a raspuns ca au 90 de zile pentru a o aplica. Creditul contractat are dobanda variabila de 5,95% (dupa conditiile bancii) precum si un comision de risc lunar de 0,39% la sold. Teoretic, conform acestei ordonante ar trebui sa elimine comisionul de risc precum si sa modifice dobanda. Pot sa imi transforme comisionul de risc in comision de administrare? Pot sa imi mareasca dobanda aplicand o marja mai mare decat dobanda mea actuala? Ce pot face in aceasta situatie? Sunt ei oare obligati sa imi pastreze o rata egala cu ce platesc in momentul actual?

Roxana Pan (Craiova, Dolj)

Volksbank - Credit auto

16 Februarie 2010

Buna ziua, Parintii mei au contractat in 2006 un credit auto cu o dobanda fixa de 5.95%, iar in 2007 s-au confruntat cu aceeasi poveste cu marirea abuziva a dobanzii la 7.45%. Am primit si noi anul trecut actul aditional initial pe care am refuzat sa-l semnam, mi s-a parut o practica josnica. Acum ne-au contactat DOAR telefonic referitor la noua prevedere care vizeaza corelarea cu Euribor, prin care ei nu pot mari plafonul dobanzii peste 7.45%, insa tot mi se pare ceva dubios. De ce refuza sa ne dea desfasuratorul ratelor conform noii dobanzi? Pretind ca nu pot sa-l genereze pe calculator decat dupa semnarea actului aditional, ceea ce mi se pare o prostie! De vreme ce la semnarea contractului, in 2006, ni se oferise un desfasurator informativ inainte, nu vad de ce acum nu mai pot face asta. Ce parere aveti?

Cristina Carp (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus