Opinii clienti Volksbank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Volksbank - Credit nevoi personale cu ipoteca

16 Septembrie 2010

Va rog ajutati-ma. Nu am fost contactat nici pina azi de catre banca volsbank , la care am un credit de nevoi personale din 2007. Ieri am depus o cerere scrisa la banca in care le aduc la cunostinta ca am platit din 2007 pana in 2009 o rata mai mare decit cea stabilita in contract si ca nu am fost contactat pentru a semna un act aditional care sa respecte ordonanta 50/2010. Vreau sa fac sesizare si la protectia consumatorului daca nu se rezolva. Va multumesc.

mariana mirela ruscu (Craiova, Dolj)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

03 Septembrie 2010

Si eu am un credit de nevoi personale garantat. Dupa ce am citit OUG 50/2010 am trimis o notificare pentru anulare comision penalizare, anulare comision risc si posibilitatea incheierii politei de asigurare pe imobil cu orice firma de asigurare. Am fost chemata la banca si mi s-au oferit 2 variante de oferte cu dobanda variabila mai mica decat in prezent cea fixa cu 0,65%, actualizabila la 3 luni in functie de valoare LIbor 3M si bineinteles cu comision de administrare inclus.In acea notificare era prevazut ca daca nu ma prezint sa semnez actul aditional se considera acceptare tacita, dar nici nu aveau nici un act aditional in agentie pentru a-l citi si semna. Totodata in acea notificare era prevazuta anularea comisionului de penalizare in caz de intarziere, insa comsionul de risc era prevazut a se transforma in comision de administrare. Am specificat pe notificare ca nu sunt de acord cu semnarea actului aditional in formula prezentata, urmand sa fiu rechemata la banca in momentul in care se va lua decizia finala si vor prezenta actul aditional. Oare chiar au voie sa transforme un comision care nu a existat la momentul semnarii contractului. Inseamna ca pe toata perioada contractarii ne putem trezi in fiecare an cu cate o transformare a comisioanelor dupa bunul plac al bancii.

ELENA CARMEN TUDOR (Azuga, Prahova)

Volksbank - Credit nevoi personale cu ipoteca

27 August 2010

Am un credit de nevoi personale cu ipoteca si platesc comision de risc 240 chf=820 ron abuziv. Am fost la anpc SI NU S-A INTAMPLAT NIMIC. Foarte slab pregatiti. Mi-au recomandat sa solutionez cu banca. De aceea banca ne sfideaza. Nu avem institutii care sa functioneze in tara asta. Vreau un avocat pe aceasta problema. Multumesc!

mihaela ralita (Slatina, Olt)

Volksbank -

15 Iulie 2010

as vrea o lamurire.conform ordonantei 50 din 21.06.2010 nu mai exista comision de risc.pot cere functionarei de la ghiseu cand voi merge sa platesc rata pt luna in curs sa nu achit comisionul de risc introdus in rata de catre banca?am un credit in franci,iar in rata lunara am un comision de risc in valoare de 40 de franci.ce pot sa fac daca functionara de la ghiseu nu vrea sa-mi incaseze rata fara comisionul de risc?mentionez ca am depus o cerere catre banca pentru eliminarea comisionului.inca astept raspuns.dupa primire lui,in functie de acesta,voi merge mai departe.......opc,instanta chiar.

ramona tota (Oradea, Bihor)

Volksbank - Credit auto

07 Iulie 2010

Avand un credit auto la Volksbank am fost sa intreb despre aplicarea ordonantei 50 si mi s-a raspuns ca au 90 de zile pentru a o aplica. Creditul contractat are dobanda variabila de 5,95% (dupa conditiile bancii) precum si un comision de risc lunar de 0,39% la sold. Teoretic, conform acestei ordonante ar trebui sa elimine comisionul de risc precum si sa modifice dobanda. Pot sa imi transforme comisionul de risc in comision de administrare? Pot sa imi mareasca dobanda aplicand o marja mai mare decat dobanda mea actuala? Ce pot face in aceasta situatie? Sunt ei oare obligati sa imi pastreze o rata egala cu ce platesc in momentul actual?

Roxana Pan (Craiova, Dolj)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

03 Iulie 2010

Am fost la VOLKSBANK si m-am interesat despre noutatile aparute in ultima vreme in legatura cu ilegalitatiile facute (vezi procesul castigat la BUCURESTI de ANPC, precum si aparitia OUG 50/2010). Am solicitat detalii in legatura cu ilegalitatea comisionului de risc, dar nu am obtinut prea multe. Mi s-a spus sa nu-mi pun prea multe sperante in legatura cu eliminarea lui. Totusi eu intentionez sa trimit o reclamatie bancii pentru eliminarea lui din rate-avand in vedere precedentul creat la BUCURESTI. Stie cineva cum ar trebui sa redactez reclamatia si daca as avea sorti de izbanda? MULTUMESC!

cristian man (Dej, Cluj)

Inapoi sus