Opinii clienti Volksbank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

01 Februarie 2010

Reclamati la ANPC clauza abuziva din contract "DOBANDA FIXA" iar banca va fi amendata cu 1500 RON. Deasemenea reclamati perceperea ilegala a comisionului de rezerva minima obligatorie(MRCC) intre 31.12.2008 - 15.05.2009, iar banca va primi o amenda de 30.000 RON si vor fi obligati sa va returneze banii. Eu am cerut lamuriri de la ofiterul de credite in problemele de mai sus si, dupa un zambet prost, mi-a zis ca nu poate sa faca nimic! Volksbank, o banca de care merita sa te feresti!

Bogdan Ionescu (Bailesti, Dolj)

Volksbank - Cont curent

01 Februarie 2010

Incepand cu Ianuarie 2010 conturile curente in EUR sunt taxate lunar cu 0,25 EUR iar cele in USD cu 0,35 USD ca fiind "FIXED ACCOUNT CHARGE" fara nici o notificare prealabila.

Bogdan Ionescu (Bailesti, Dolj)

Volksbank - Cont curent

07 Ianuarie 2010

Raspuns pentru doamna Nicoleta Buzas Din verificarile noastre d-na Buzas Nicoleta nu este clienta a Volksbank Romania, am aflat ca este sotia dlui Buzas Adrian - client al Sucursalei Volksbank Sighisoara. D-na nu este imputernicita pe contul acestuia. Tranzactia pt. Dl. Buzas Adrian s-a derulat dupa cum urmeaza: In data de 29.12.2009 s-a primit de la Unicredit Tiriac la ora 16.48 mesajul swift continand textul unui op conditionat pe numele Buzas Adrian referitor la contractul deschis la sucursala Sighisoara pt. suma de EUR 10.900,00, OP cu valabilitate pana la data de 07.01.2010. Dat fiind faptul ca op-ul implica o operatiune de schimb valutar, care conform procedurii (afisata si in sucursala) se proceseaza pana in ora 16.00, acesta a fost procesat a doua zi, in data de 30.12.2009. Suma de EUR 10.900,00 a fost virata catre VBR cu data valutei 30.12.2009, cand a fost blocata si in acelasi timp avizata (ora 10.02) de catre RCD-Sibiu si Sucursala Sighisoara conform procedurii interne in vigoare. RCD Sibiu a confirmat acceptul op-ului in aceeasi zi. Op-ul a fost deblocat in data de 04.01.2010 odata cu indeplinirea tuturor conditiilor acestuia, respectiv primirea adreselor prin care se atesta stingerea creditului si ridicarea ipotecii adusa in garantie de clientul Buzas Adrian, ziua de 31.12.2009 avand program redus. In plus, timpul in care se solutioneaza astfel de cereri i-a fost comunicat domnului, iar acesta a fost de acord cu acest termen. Volksbank a respectat termenul de solutionare al cererii.

(Bucuresti, Bucuresti)

Volksbank - Cont curent

03 Ianuarie 2010

Astept de o saptamana pentru livrarea unui op conditionat de catre volksbank bucuresti, toate sucursalele din zona au dat unda verde si e ok, dar acum ne tin banditii de la bucuresti, nesimtiti asta e cuvantul potrivit!Daca nici saptamana aceasta nu se rezolva intentionez sa fac reclamatie la anpc. Poate reusesc sa-i fac pe cei din bucuresti sa dea un ok, ca sa pot sa-mi ridic banii din contul personal. Intr-un cuvant o banca de doi bani, naspa ........am lucrat si cu alte banci, dar dintre toate cea mai bine pusa la punct cu privire la rapiditatea rezolvarii si acordarii creditelor este Banca Transilvania.

Nicoleta Buzas (Sighisoara, Mures)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

02 Noiembrie 2009

Volksbank...o banca *******.. dupa ce au marit abuziv la sfarsitul anului 2007 rata dobanzii curente care in conventia de credit este FIXA..vrea sa mai fraiereasca inca o data naivii cu un act aditional care, chipurile, scade rata dobanzii curente la cea initiala care a fost la semnarea conventiei de credit...in fond e o majorare vadita, rata dobanda curenta..de expl 5.95 + euribor 3M(-cat e acum 0.8%)...inchipuitiva la ce rata a dobanzii se va ajunge cand euribor va reveni la 3-4%..ca sa nu mai vorbim la cat va ajunge DAE!? Clauza punctului d)unde banca spune ca isi rezerva dreptul de a modifica STRUCTURA ratei dobanzii..si pe care ei s-au bazat ca fiind suficienta pe marirea abuziva facuta, se refera clar la STRUCTURA ratei si nu la RATA dobanzii in sine care ramane FIXAAAAAAAAA! H****! H****! POPOR SUFERIND CA SI MINE SA NE STRANGEM TOTI SA NE FACEM DREPTATE! SA NE ALIEM IMPOTRIVA CAPCAUNULUI CARE SUGE ULTIMA REZERVA DIN NOI PE TIMP DE CRIZA!

cristi cristian (Brasov, Brasov)

Inapoi sus