Opinii clienti Volksbank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Volksbank - Cont curent

21 Octombrie 2015

Mi s-a incheiat o asigurare la locuinta fara sa fiu instintat si mi s au luat banii din cont fara consimtamintul meu.Aveam o polita de asigurare valida inregistrata la Banca Volksbank.Vreau sa mi se restituie banii pe care mi i au luat fara consimtamintul meui.MULTUMESC.

FLORIN RUSCU (Craiova, Dolj)

Volksbank - Card de debit

16 Martie 2015

As vrea sa ma exprim deschis pe baza experientei de lucru de 4 ani cu cardul VB. - card invalid la 30% din POS (imi tin respiratia cand tastez PIN-ul) - putine ATM-uri si de multe ori goale sau defecte (1 din 5 extrageri nu este posibila) - card nou invalid la ridicare - 2 ani in pending solicitarea de plata online, in conditiile in care insistau ca am optiunea activa (au pierdut formularul). - orientare spre client 0 (zero) - timp de raspuns la reclamatii 30 de zile

Alina Oana (Bucuresti, Bucuresti)

Volksbank - Depozit la termen

21 Ianuarie 2014

Am depus 3000 ron depozit la termen cu o dobanda de 4,85%/an,si dupa patru luni am vrut sa mai depunem o suma (am vrut sa economisim in fiecare luna cat putem).La banca ,la intrebarea ce suma avem in cont ni s-a raspuns ca avem in cont 2977 ron.La intrebarea cum se poate sa avem mai putin decat am depus,ni s-a raspuns ca asa este.Atunci am scos toti banii (2977 ron) si am depus la o alta banca.Am facut contestatie si ulterior ni s-a spus ca a fost o eroare in sistem.Ulterior am primit banii care ni sa cuvenit.Dar doamnele care lucreaza in cadrul bancii sunt roboti ? Cum nu-si dau seama ca este o gresala,si sa incerce sa o remedieze ? Noroc ca am calculat si am facut contestatie.Altfel ramaneam cu paguba de 51 ron.Cine stie cati oameni sunt pagubiti in toata tara ?

VASILE KATONA (Aiud, Alba)

Volksbank - Depozit la termen

03 Ianuarie 2014

Ceea ce nu scrieti aici (si nu stiu daca e de vina banca sau site-ul conso.ro sunt celelalte comisioane/costuri ale unui depozit. Daca vreti sa putem compara mere cu mere nu mere cu pere ar trebui sa ne dati toate informatiile.

Claudiu Serban (Targu Mures, Mures)

Raspunsul Volksbank

Stimate domnule Serban, Va multumim pentru mesajul transmis si pentru interesul pe care-l aratati site-ului nostru. Dorim insa sa va informam ca pe Conso.ro puteti gasi si comisioanele aferente depozitelor la termen, printr-un simplu click pe Detalii, in dreptul fiecarui depozit postat in tabelele comparative. In cazul in care va referiti la comisioanele aferente contului curent, Conso.ro a lansat un tabel de comparatii special, unde se pot gasi informatii detaliate legate de aceasta categorie de produse bancare.

Volksbank - Credit nevoi personale cu ipoteca

18 Noiembrie 2013

De doua luni de zile astept sa mi se restituie comisionul de risc cu toate ca mi s-a spus ca termenul este de 30 de zile si de atunci ma tot amana invocand tot felul de motive, ba ca dureaza refacerea contractelor, ba ca sunt foarte multe dosare .Cei de la sucursala imi spun un lucru, cei de la Bucuresti spun cu totul altceva.Nu stiu ce sa mai cred,dar in aceste conditii voi apela la un executor pentru ca altfel voi astepta mult si bine.

Alina Filac (Oradea, Bihor)

Volksbank - Credit ipotecar/ imobiliar

07 Noiembrie 2013

O banca de HOTI !\r\n\r\nAzi am avut surpriza sa aflu ca sunt dator bancii un comision de 3.5 lei pentru trimiterea extrasului prin posta.\r\nDar eu NU primesc extras prin posta!!! \r\nIn plus, nu stiu de unde este acest comision, nu m-a instiintat nimeni de el, nu am fost de acord cu el, nu am nevoie de acest serviciu, nu am cerut acest serviciu si NU BENEFICIEZ de acest serviciu!\r\nDar ei s-au gandit totusi sa ma taxeze cu 3.5 lei cu toate ca nu aveau de unde, nici nu am stiut ca am un cont in lei la ei, si m-am trezit dator !\r\nMaine cine stie ce mai comisioneaza, poimaine poate ma trezesc si executat silit pentru datorii de care habar nu am si care bineinteles sunt fictive !\r\nMa gandesc, 3.5 lei de la vreo cateva sute de mii de clienti pe luna .... hmmm, poate asa vor ei sa isi astupe gaurile pricinuite de pierderea a mii de procese in toata tara...\r\nNiste HOTI! HUA !\r\n

Balasoiu Ilie (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus