Vocea clientului UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

06 Noiembrie 2019

Accepta credite, in grana,fara sa tina cont ca nu sant capabili sa respecte termenele, clientul vesnicul dus cu presul,bataie de joc si lipsa de respect.cauta vinovati externi,umbla cu fofarlica,cand vad ca minciunile nu mai merg,se lamenteaza,de sfarsit de luna,de sfarsit de saptamana,ca dosarul asteapta o ultima semnatura.disperare.intre timp de la "azi", se trece la " saptamana asta",a poi,nici programare, nici nimic.vorbe,nu fapte.se joaca cu viata ta,cu sanatatea tra,cu timpul tau.oameni de nimic.daca vreti sa va distrugeti sanatatea, mergeti la Unicredit, bucuresti

Elena Serbanescu (, )

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

19 Martie 2014

Am solicitat un credit pentru constructie, avand deja o parte din cladire construita si la 2 sucursale am primit oferte total diferite de ceea ce solicitasem, intelegand ca de fapt acest produs este doar pentru reclama bancii, el nu existand de fapt. Agentul a incercat sa-mi ofere alt tip de credit cu dobanda mult mai mare, motivand ca trebuie construit cu firma de constructii, ca trebuie sa realizez eu lucrarile in avans si apoi sa mi se deconteze, urmand sa justific intreaga suma. Precizez ca telefonic la info clienti mi s-a spus ca se poate construi in regie proprie, putand considera avansul cerut ceea ce am construit pana acum si sa pot justifica doar 60% din cheltuieli, fiind regie proprie neputand justifica cheltuielile de manopera. Totodata a diferit total gradul de indatorare de la o sucursala la alta. Asa ca feriti-va de aceasta banca!!!

Constantina Gheorghiu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

21 Martie 2010

Daca faceti rambursari in avans, atentie la completarea formularului prin care solicitati asta !!! Pe formular exista doua optiuni, ce sa se intample cu scadentarul dupa returnarea in avans: fie se reduce numarul de rate, fie se reduce rata. Pana aici e totul ok. La momentul completarii formularului nu mi s-a spus despre asta, eu nu am bifat nici una din ele. Totusi functinarul a bifat dupa plecarea mea pentru mine ce e mai bine pt banca (adica reducerea ratei). Foarte interesanta a fost reactia la o vizita ulteriora. Acelasi functionar, mi-a aratat formularul si bifa facuta cu acelasi pix (evident nu in stilul meu de a face bife, se poate confrunta cu orice alte bife pe care le mai am prin actele de la ei). Solutia lui a fost cu atat mai ciudata cu cat pe acelasi formular este telefonul meu mobil, putea sa sune si sa ma intrebe. Cand am observat tupeul si incercarile de minimizare ale efectului, am preferat sa nu continui sa discut in contradictoriu, stiind ca oricum o sa lichidez complet creditul in curand. Pe de alta parte, un alt coleg al functionarului tupeist, a fost de mare ajutor in a ma sfatui in alte probleme pe care le-am discutat cu aceeasi ocazie - deci nu e o regula cu toti angajatii lor. Acestea s-au petrecut la sediul principal din Aviatorilor in Decembrie 2009-Ianuarie 2010.

Burtan Ionel (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

18 Martie 2010

Am contractat un credit ipotecar in anul 2007 care contine si asigurare de viata obligatorie in favoarea bancii.Asigurarea e facuta de UNICREDIT la ASigurari Tiriac in numele meu. In urma discutiilor purtate cu directoarea bancii (in Baia Mare) am intrebat daca la sfarsitul perioadei eu beneficiez de aceasta asigurare si mi-a raspuns ca nu . Poate cineva sa-mi si mie de ce nu se poate,deoarece consider ca aceasta asigurare apare in credit si corect ar fi ca dupa rambursarea creditului sa pot beneficia de aceasta asigurare. Va multumesc!

Mihai Glodici (Baia Mare, Maramures)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

04 Martie 2010

in anul 2008 dupa fuziunea celor trei banci unicredit-hvb-tiriac, s-a hotarat aducerea la nivel pentru toate tipurile de credite ipotecare pe care le aveau cele 3 banci. astfel in feb.2008 m-am trezit cu un comision de 2.5 ori mai mare decat cel din momentul in care am semnat contractul, acest lucru a dus la o crestere a ratei cu circa 70euro pentru un credit de 42000euro. acum in plina criza financiara cred ca ar fi binevenita o petitie a tuturor celor care anul trecut au patit acelasi lucru, pentru ca banca sa revina la comisionul initial. riscam cu totii la un moment dat sa intram in incapacitate de plata din cauza: -cresterea comisionului (circa 6%pe an) -cresterea euro de la 3.7 la 4.2 poate si mai mult in perioada urmatoare -criza economica care se evidentiaza prin scaderea veniturilor as vrea sa se initieze o petitie online prin care sa cerem bancii sa ia masuri inainte de a ajunge in imposibilitatea de a ne putea plati datoriile si de a avea probleme majore cu creditele ipotecare, in joc fiind chiar casele pe care le-am cumparat.

ciprian toderascu (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

25 Februarie 2010

Buna ziua. Pe data de 02.02.2010 am solicitat o reesalonare (inghetare de rate timp de 6 luni), avand rate de 2600 ron iar venitul de 2000 ron. Am dat in fiecare saptamana mail-uri si telefoane in sucursala si nici azi nu am nici un raspuns. E posibil asa ceva? A cui e vina pana la urma, a sucursalei sau a centralei? Unde sunt bubele? Oare ce verificari se mai fac din moment ce reiese clar ca ratele sunt mai mari decat venitul meu. Mentionez ca sunt in concediu de maternitate si sotul nu are nici un venit( am depus adeverinta de la administratie). Daca o reesalonare dureaza asa de mult, o schimbare de ipoteca va dura un an? Frumoasa imagine.

Steluta Niculae (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus