Opinii clienti UniCredit Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

10 Februarie 2010

Am lichidat un credit la Unicredit si dupa un an cind am solicitat unei alte banci un produs similar am constatat cu stupoare ca nu ma radiasera si inca figuram cu creditul respectiv ca fiind activ. Am pierdut timp aproape o saptamina pina cind au rezolvat cu radierea, in rest fel si fel de promisiuni care nu s-au materializat nici pina astazi desi am vorbit cu unul din directorii mari.Nu mai spun de faptul ca la inapoierea digipasului nu am primit garantia asa cum am depus-o, adica au gasit un artificiu si nu mi-au dat inapoi toti banii pe digipas ci numai o parte asa cu am zis mai sus.

Bogdan Militaru (Bucuresti, Bucuresti)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

12 Ianuarie 2010

Am avut o experienta similara cu cea a preopinentului meu Chilintan Ioan din Satu Mare. La lauda mare sa nu te duci cu sacul mare spune romanul si asa am patit si eu. Multumesc pentru posibilitatea de a-mi exprima opinia.

Octavian Cristian (Galati, Galati)

UniCredit Bank - Credit nevoi personale

01 Octombrie 2009

am solicitat un credit de nevoi personale ,am predat toate documentele cerute de banca UNICREDIT TIRIAC.Bineinteles dupa toate reclamele facute de ei ,mi s-a parut avand cele mai bune conditii,dar din pacate m-am inselat.Mi s-a spus sa astept ca voi fi sunat de la banca,si eu, si firma la care lucrez,dar... nu am fost contactati absolut deloc.Mi s-a comunicat de la banca ca am fost respins!!! Nu stiu pe ce motiv,am indeplinit conditiile ,si firma nu are pierderi ,nu este in faliment,eu nu am avut niciodata credite,adica nu sunt nici in CRB.Ce as putea sa fac? ,sau cum as putea afla motivele? Numele meu este Chilintan Ioan,Satu Mare Multumesc P.S. Cred ca numai reclama este de ei,si parerea mea, este ca isi bat joc de oameni.In Satu Mare sunt fffffff multe persoane cu aceeasi problema.

ioan chilintan (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus