Vocea clientului Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

17 Iulie 2018

Draga Conso, Am postat aici, in 10 iulie, o opinie nu prea magulitoare la adresa serviciilor Raiffeisen, ca sa constat azi, cand am revenit pe site , ca opinia mea a disparut. Aveti cumva ceva intelegeri cu bancile sa le spalati din cand in cand rufele murdare? Asa s-ar explica si nr relativ mic de opinii ce pot fi regasite pe site-ul vostru....

Catalina Pop (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

10 Aprilie 2018

Astazi (10.04.2018) am fost la Raiffeisen pt a ma consulta in vederea unui credit “prima casa “ si acea d-soara...habar nu avea sa imi spuna ce vechime trebuie sa am , ce dobanda am, daca muncesc la “stat” cu atât mai putin sa mi se aprobe vreun credit , si o alta problema ca nu am avut niciodata un ctr de credit ..”imi scad sansele “sa ma încadrez in “baremele” lor . O domnisoara nepregatita! Pacat ca nu au oameni într-adevar pregati?i !

Topal Elena (Tulcea, Tulcea)

Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

11 Ianuarie 2018

NU RECOMAND RAIFFEISEN CANTEMIR, mai exact pe d-na Paula Olteanu. Sa va povestesc experienta avuta: doream sa cumpar un apartament de 59 mp la pret-ul de 46.000 de euro. M-am prezentat in aceasta sucursala pentru a afla mai multe informatii despre potentialitatea primirii unui credit ipotecar. Dupa ce imi analizeaza actele imobilului( cadastru, extras de carte funciara) si veniturile, imi spune ca ma incadrez. Merg impreuna cu proprietarii imobilului si semnez antecontract-ul (dau si un avans de 4.000 euro), ma intoc la banca cu opinia notariala si d-na Paula Olteanu imi spune ca nu se acorda credite ipotecare pentru un imobil cu suprafata de 59 mp si 4 camere, ca trebuie refacute actele ca imobilul trebuie sa aiba minim 60 mp? Cum sa modific actele in sensul acesta, crestea suprafata imobilului peste noapte? Acum sunt pus in situatia de a nu mai putea obtine acest credit ipotecar si sa imi pierd si avans-ul, tin sa precizez ca am ales Raiffeisen pentru ca nu am inca un an in campul muncii!

Rares Pantiru (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

07 Octombrie 2017

Buna ziua, in urma cu un an am incheiat un contract pentru un credit ipotecar cu Banca Raiffeisen. Am cerut modificarea datei de scadenta din 25 ale lunii in 07. Conform contractului acest lucru este posibili fara costuri, mie mi s-au retinut 98 de lei fara ca sa fiu informata in avans. In luna octombrie, anul acesta, am dorit sa fac inca o rambursare anticipata. In contract se precizeaza ca exista posibilitatea de reducere a perioadei de creditare. Am mers la sediul central din Brasov unde mi s-a spus ca nici un imprumutat nu a mai solicitat asa ceva - reducere perioada de creditare la imprumut ipotecar si ca trebuie sa intrebe la Bucuresti, sa revin in cateva zile. Atunci am mers la agentia prin care am obtinut creditul si, surpriza (!), mi s-a spus ca exista o posibilitate de reducere a perioadei de creditare asa cum se stipuleaza in contractul cu banca dar...depinde daca se va si aproba?! Am facut cererea de rambursare anticipata datata cu 06.10 (precizez ca data scadentei mele este 07.10) insa mi s-a spus ca nu trebuie sa trec si optiunea mea de reducere a perioadei de creditare..."sa vedem daca se aproba rambursarea anticipata" mi s-a spus...Oare acesta nu este un abuz fata de consumatorul roman de credite? Cum este posibil sa fiu refuzata sa platesc anticipat,sa fiu amanata cu cateva zile ceea ce va genera costuri suplimentare pentru mine? In contract se stipuleaza clar - in orice zi lucratoare se pot face rambursari anticipate. Sincer, ma gandesc sa imi rezolv situatia pe cale legala cu un avocat, in cazul in care Raiffesen continua acest abuz clar.

Laura Andrei (Brasov, Brasov)

Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

29 Iulie 2017

Am solicitat un credit ipotecar de 75000 euro, mi sa spus ca sunt eligibil financiar, am depus dosarul complet, am platit si evalutorul opinie notariala, ex carte funciara peste 750 ron. Am dat si avansul de cumpare, fiind sigur ca voi primi creditul solicitat, iar in final dupa 4 saptamini cand doream sa iau aprobarea creditului, mi se spune ca nu , se poate acorda numai 47000 euro.Neseriozitate maxima de la o Banca Austriaca care lucreaza in stil balcanic.

Ionut Nita (Constanta, Constanta)

Raiffeisen Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

26 Mai 2017

Client Premium Banking, am depus o solicitare pentru credit ipotecar vizitand reprezentantul premium banking la agentia Amzei - Bucuresti. Am solicitat pre-aprobarea creditului si "bancherul personal" mi-a dat o suma estimata de eligibilitate 515,000 RON. Apoi am solicitat o suma maxima de 440,000 RON. Pe urma "bancherul personal" mi-a comunicat ca acordul este cu dansa. Am facut schimb valutar intre valuta (USD) in RON pentru suma avans. Can ajung sa aduc actele proprietati alesa si sa solicit 400,000 RON, sunt informat ca aprobarea este doar pentru aproximativ 200,000 RON. Nu numai raman fara credit in fata vanzatorului, imi pierd si bani schimbati valutar degeaba. O situatie lipsita de profesionalism din partea banci si o potentiala cauza de a sesiza o reclamatie la protectia consumatorului (ANPC) pentru prierderi financiare din cauza înselatorii. Tin sa mentionez doar preaprobarea a durat peste doua saptamani...

Aristeidis Karamessinis (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus