Opinii clienti Raiffeisen Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Raiffeisen Bank - Credit nevoi personale

04 August 2009

Sunt client la ei de 2 ani,au marit dobanda si rata fara sa ma anunte, dupa cateva zile m-au sunat ca sunt dator la ei, pe masura ce euro a crescut ei au marit rata si dobanda in loc sa o micsoreze sau macar sa o lase la fel cu toate ca pe plan international au scazut toate dobanzile la euro. Dupa 6 luni au mai adaugat anumite taxe care in prezent sunt dublate. In rest ce sa mai zic....sunt foarte dezamagit de aceasta banca. Nu sfatuiesc pe nimeni sa isi faca credit la ei mai ales in euro cu dobanda variabila.

Pompiliu Margarita (Timisoara, Timis)

Raiffeisen Bank - Internet banking

07 Iulie 2009

Nu sunt client Raiffeisen dar primesc pe e-mail o gramada de mesaje despre probleme cu contul meu si invitatia de a intra pe un site denumit Raiffeisen. Daca banca nu poate combate existenta unor astfel de incercari de tip spam/pishing cum pot avea incredere sa devin vreodata client al acestei banci ? Cum as putea avea incredere sa folosesc net-ul ca mediu pentru tranzactii ? PS Deoarece primesc mesaje nesolicitate veti intelege ca nu doresc sa imi dau numele. Adresa de e-mail este reala.

confidential confidential (Bucuresti, Bucuresti)

Raiffeisen Bank - Internet banking

12 Iunie 2009

Sunt extrem de nemultumit de faptul ca Raiffeisen Bank nici pana in ziua de astazi nu este in stare sa faca ceva impotriva tentativelor de phishing. Nu trece saptamana sa nu primesc mail in incercarea de a mi se da tzeapa... da io nu ma las fratilor!

Diaconu Laurentiu (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus