Vocea clientului Millennium Bank - Cont curent

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Millennium Bank - Cont curent

14 Mai 2013

In luna noiembrie 2012,in urma intelegerii avute intre angajatorul meu,si millenium bank ni s-au deschis conturi de salarii la o sucursala din Iasi,deoarece in Vaslui nu avem sucursala.La deschiderea conturilor,ni s-au promis urmatoarele: 4 retregeri lunare de la alte bancomate fara comision, 3% din valoarea platilor efectuate cu cardul,daca acestea depasesc 300 lei lunar. 2oo lei ni s-au bagat in cont cu ocazia nustiu carei aniversari a bancii,care se vor debloca dupa 2 luni. sau 400 cu scadenta la 6 luni.Eu am optat pentru 2oo cu scadenta la 2 luni; Si au imnceput nercazurile. primul a fost ca de la a treia retragere ni s-a luat comision. A doua este ca dupa ce am platit peste 300 lei cu cardul,nu ni s-au dat cei 3% pe motiv ca se dau doar pentru produse alimentare si combustibil.A treia si cea mai grava a fost ca dupa 2 luni nu ni s-au deblocat cei 200 lei pe motiv ca angajatorul nu a virat banii din prima luna.Am fost sfatuiti sa retragem banii de pe conturile de salarii de la cealalta banca si sai depunem la millenium dar nici de aceasta data nu ni sau deblocat banii Acum spun ca la 6 luni.Asa ca ma gandesc serios sa-i dau in judecata pentru restituierea comisionului pentru cele 2 retrageri si sa le cer dobanda pentru cele 4 luni la cei 2oo lei,sau sa-mi dea 400 lei cat prevede protocolul la scadenta de 6 luni.Va rog frumos daca mai este cineva in aceiasi situatie,sa se puna in contact cu mine pe adresa de Email ghita1956@yahoo.com pentru a actiona impreuna.Multumesc. Si sunt curios daca banca imi va da vreun raspuns la aceasta.

Ghita Pavel (Vaslui, Vaslui)

Millennium Bank - Cont curent

28 Aprilie 2010

Am si eu o problema. mi-am facut cont din 2009 la millennium bank si nu pot sa primesc bani pe el. nici euro si nici ron.nu inteleg de ce. este adevarat ca am depasit limita cu 15,5 ron,din cauza ca nu am platit 3 ron pe luna pentru cont, insa nu stiu daca are vreo importanta. nu stiu ce se intampla de nu primesc nimic si care ar putea fi cauza .va rog sa ma ajutati cu un raspuns.multumesc anticipat

marioara susnea (Galati, )

Millennium Bank - Cont curent

26 Aprilie 2010

Doriti sa evitati noul comision de 3 euro pentru depunerile mai mici de 500 euro? Simplu: schimbati la casieria bancii. Chiar astazi am fost la Millenium sa-mi achit rata la creditul de nevoi personale in euro. Practic, in loc sa schimb la casele de schimb si sa depun valuta la casieria bancii, am depus RON la casierie si s-a facut schimbul valutar conform curs Millennium. In cazul meu, cu o rata de 91 euro, pierd doar 5 ron (din diferenta de curs) si nu peste 12 ron (3 euro x 4.13). Acest lucru mi-a fost confirmat atat de casiera unitatii respective, cat si de ofiterul de credite cu care am lucrat. Asta asa... in prima faza... dar urmeaza sa depun o reclamatie catre centrala Millennium privind acest comision. In rest, am o parere destul de buna despre Millennium. Este singura banca unde am avut o reducere a ratei de la 100 euro la 91 euro, ca urmare a modificarii modalitatii de calcul a dobanzii functie de euribor. Desi contractul initial a fost semnat pe alte clauze, in 2009 m-au contactat si am semnat un aditional de eliminare a comisionului de administrare,a comisionului de rambursare anticipata si modificarea dobanzii functie de euribor la 3 luni. Din toate creditele pe care le avem (BCR, Bancpost, Banca Romaneasca), facute in 2005-2006, Millennium este singura banca unde am beneficiat de o reducere a ratei lunare.

Mirela Ion (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus