Opinii clienti Millennium Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Millennium Bank -

08 Decembrie 2014

Cea mai neserioasa banca. Am un cont de salariu la ei si trebuie sa verific tot timpul extrasul de cont intrucat in fiecare luna inventeaza noi comisioane. In primavara am introdus comision de retragere de la bancomatul lor daca faci mai mult de doua retrageri pe luna. Daca bancomatul nu iti elibereaza bani (din diverse motive) si iti da mesajul tranzactie esuata, banca o considera tranzactie si o include in cele doua fara comision. Daca incerci din nou sa retragi te trezesti ca iti ia comision. Luna asta mi-au luat un comision de 9 lei pentru ca mi-am schimbat angajatorul (desi salariul virat este mai mare)!!!

Marian Viorel (Brasov, Brasov)

Millennium Bank - Internet banking

27 Mai 2014

Buna ziua Millennium a decis in mod ABUZIV sa taxeze de 2 ori produsul Internet Banking: prima data ca parte integranta a unui pachet si a II-a oara de sine statator. Numai în Romania este posibil sa platesti de 2 ori acelasi serviciu! Mihai Mihai

Mihai Mihai (Bucuresti, Bucuresti)

Millennium Bank - Card de credit

07 Mai 2014

Este cea mai serioasa si corecta banca pe care am intalnit-o!

Vasile Miloiu (Cluj-Napoca, Cluj)

Millennium Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

07 Mai 2014

Este cea mai serioasa si corecta banca pe care am intalnit-o pana acum! Tineti-o tot asa!

Vasile Miloiu (Cluj-Napoca, Cluj)

Millennium Bank - Card de debit

16 Aprilie 2014

Au introdus comision la scoatere numerar de la bancomatul lor, cu cardul lor, fara sa informeze clientii bancii.Totul sub tacere.

Gabriel Onaca (Galati, Galati)

Millennium Bank - Card de debit

12 Noiembrie 2013

ATENTIE LA PLATA CU CARD LA COMERCIANTII DIN STRAINATATE Am facut o plata in euro cu cardul Mastercard in strainatate si mi s-au blocat banii la cursul 4.42. Am fost sunat daca recunosc tranzactia si mi-am dat acordul. La cateva zile cand am verificat contul pe internet Banking am avut surpriza sa constat ca tranzactia sa facut la 4.57..Am sunat la informatii si am vorbit cu 3 persone,nici una n-a fost capabila sa-mi explice situatia,in cele din urma mi-au inregistrat sesizarea... Precizez ca la achizitionarea cardului mi-au spus ca tranzactiile la comercianti au comision 0(zero!) IN CONCLUZIE : FERITIVA DE ACEASATA BANCA !!!!

florin ilie (Ploiesti, Prahova)

Inapoi sus