Vocea clientului Marfin Bank - Depozit la termen

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Marfin Bank - Depozit la termen

20 Iulie 2016

Am avut un depozit pe 12 luni ,, MARFIN 12+1" la Suceava procesarea actelor a fost rapida functionarii au fost extrem de amabili . Cu o zi inainte de maturarea depozitului am fost anuntat de acest lucru (eu chiar uitasem data exacta ) si mi-am retras banii fara comision de retragere . Pe toata durata depozitului nu au fost nici un fel de comisioane iar dobanda a fost printre primele trei cele mai mari de pe piata . Depozitul a avut si intrenet banking si am putut vedea oricand situatia depozitului . Sper sa colaboram si cu alte ocazii .

Viorel M (Suceava, Suceava)

Marfin Bank - Depozit la termen

21 Iunie 2016

Exceptional ! Cea mai convenabila banca din Romania pentru clienti. Recomand !!!

LIVIUS TIRNEA (Timisoara, Timis)

Marfin Bank - Depozit la termen

01 Decembrie 2015

sunt super ok . ceva nou in romania unde majoritatea bancilor te jupoaie . RECOMAND

daniel posmag (Braila, Braila)

Marfin Bank - Depozit la termen

21 August 2014

Servire ireprosabila la ghisee, functionari amabili - mi-au raspuns la toate intrebarile si nu m-au coplesit cu informatii necerute - cum se intampla in alte parti. Recomand Marfin pentru depozite Mihaela C

Mihaela Cimoca (Cluj-Napoca, Cluj)

Marfin Bank - Depozit la termen

27 Mai 2014

Am facut mai multe depozite la Marfin. Personalul este foarte amabil si rapid, dobanda la Euro este foarte mare si incasez dobanda lunar fara comision. In conditiile de acum cand toate bancile dau o dobanda derizorie, exista doar doua banci care mai dau 4% la depozite in euro. Sper ca aceste conditii - dobanda mare, comision 0 la retrageri la termene, sa fie mentinute cat mai mult posibil.

Adrian Andronache (, )

Marfin Bank - Depozit la termen

15 Mai 2014

OK

MARIN MOCANU (Focsani, Vrancea)

Inapoi sus