Opinii clienti Marfin Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Marfin Bank - Depozit la termen

20 Iulie 2016

Am avut un depozit pe 12 luni ,, MARFIN 12+1" la Suceava procesarea actelor a fost rapida functionarii au fost extrem de amabili . Cu o zi inainte de maturarea depozitului am fost anuntat de acest lucru (eu chiar uitasem data exacta ) si mi-am retras banii fara comision de retragere . Pe toata durata depozitului nu au fost nici un fel de comisioane iar dobanda a fost printre primele trei cele mai mari de pe piata . Depozitul a avut si intrenet banking si am putut vedea oricand situatia depozitului . Sper sa colaboram si cu alte ocazii .

Viorel M (Suceava, Suceava)

Marfin Bank - Depozit la termen

21 Iunie 2016

Exceptional ! Cea mai convenabila banca din Romania pentru clienti. Recomand !!!

LIVIUS TIRNEA (Timisoara, Timis)

Marfin Bank - Prima casa

17 Iunie 2016

sincer sa fiu pana sa lucrez cu Marfin nici nu stiam de existenta lor dar am ramas foarte surprins placut de seriozitatea si profesionalismul lor, asa ca daca ajungeti sa aveti nevoie de banca nu strica sa le acordati si lor atentie, sunt OK.

Vasile Stelian Pagu (Suceava, Suceava)

Marfin Bank - Depozit la termen

01 Decembrie 2015

sunt super ok . ceva nou in romania unde majoritatea bancilor te jupoaie . RECOMAND

daniel posmag (Braila, Braila)

Marfin Bank - Card de debit

21 Septembrie 2015

Am dorit sa retrag o suma de bani de la bancomatul Marfin Bank situat la Piata Charles de Gaulle. Mentionez faptul ca detin un card Mastercard Classic emis de ING. Inainte de a-mi elibera banii, am fost informat prin intermediul ecranului de comisioanele practicate, respectiv 3% din suma retrasa, dar nu mai putin de 10 RON. Intrucat doream sa retrag 50 RON, comisionul ar fi ajuns practic 20% din suma retrasa. Deoarece eu nu ma aflam in mijlocul desertului si acela nu era singurul bancomat de pe planeta, am anulat tranzactia. Cum este posibil ca in ziua de astazi, cand exista numeroase banci din strainatate care nu percep comisioane de retragere, in Romania inca sa existe asemenea comisioane. Inteleg faptul ca este o banca greceasca si situatia tarii lor mama nu este buna, insa cred ca aceste comisioane ar trebui reglementate de BNR intr-un fel sau altul. Cu certitudine nu voi mai apela niciodata la un bancomat Marfin.

Andrei Serban (Bucuresti, Bucuresti)

Marfin Bank - Prima casa

23 Iunie 2015

Deschiderea unei relatii si solicitarea unui credit Prima Casa de la Marfin Bank au fost printre cele mai mari greseli pe care le-am putut face vreodata. Patru luni de la data depunerii cererii si inca nu am finalizat toata nebunia pe care o presupune acest credit la ACEASTA banca. Nervi intinsi la maxim, timp pretios irosit fara rost, iar despre cheltuieli suplimentare (cheltuieli cauzate de lipsa de eficienta si de profesionalism a angajatilor Bancii de la cel mai mic pana la cel mai mare departament!!) nici nu mai trebuie sa dau detalii!!! Este o rusine faptul ca Marfin Bank este in Programul Prima Casa!!! O rusine si o insulta la adresa celor ce aplica pentru astfel de credit!!! Sfatul meu este sa va alegeti o banca ce are experienta in a acorda astfel de credite!!

A C (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus