Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

14 Octombrie 2009

Am vrut sa fac un credit pentru un apartament de 2 camere, insa mi-a fost refuzat dosarul din pricina faptului ca suprafata minima pentru care acorda credit este de 43 mp suprafata utila. in suprafata utila nu intra balconul care are 2,75mp, apartamentul avand o suprafata de 41mp utila.

Elena Dinu (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Cont de economii

06 Octombrie 2009

Am avut o experienta foarte trista la retragerea din contul de economii in valuta, cand banca a fost practic in imposibilitate de a-mi da banii mei pentru ca nu le functiona programul de retrageri in nici o filiala!! A trebuit sa astept cam o ora, timp in care functionarii filialei de la Eroilor nu pareau prea interesati sa gaseasca o solutie. In final nu si-au cerut nici macar scuze pentru situatia creata, se pare ca este o situatie cu care se confrunta destul de des, dar pentru care nu sunt interesati sa gaseasca o solutie! Am fost revoltata, imi voi retrage banii de la ei daca nu pot avea acces la propriile economii atunci cand am nevoie!

Mihaela Marin (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Schimb valutar

30 Septembrie 2009

Lucruri negative 1.cursul de cumparare-vanzare slab in comparatie cu alte banci(diferenta de 0.15 ron intre cursul de cumparare si cel de vanzare) 2.rata de referinta mare 4% la EURIBOR 1.2% 3.cozi la bancomate permanent 4.bancomate fara numerar destul de des 5.comision la retragerea in numerar chiar daca la crearea contului s-a spus altceva Lucruri pozitive 1.home bank

Robert PENU (Pitesti, Arges)

ING - Cont curent

10 Septembrie 2009

Este pana acum singura banca de care n-am fosr dezamagita.Folosesc HOmebank,2 conturi curente(Unul de PFA),un depozit si un card de student.costuri mici in comparatie cu \"bancile mari\",timp de asteptare 0 datorita sefbank-urilor.pacat ca sunt relative putine in toate orasele in care am fost.

cretu alina (Sibiu, Sibiu)

ING - Cont curent

04 Septembrie 2009

Am o parere buna despre aceasta banca. Si la depuneri si la retagere numerar (inclusiv sumemari si valuta) Ce ma nemultumeste este numarul destul de mic de bancomate si multimate din oras si timpul lung din momentul in care ridici receptorul din self-bank si pana reusesti sa dai de cineva la celalat capat al firului. Am si homebanking de la aceasta institutie si merge perfect, usor si comod. Recomand cu caldura celor descurcareti in ale tehnicii si aflati in criza de timp.

Aurel Constantin Ghirasim (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus