Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Schimb valutar

30 Septembrie 2009

Lucruri negative 1.cursul de cumparare-vanzare slab in comparatie cu alte banci(diferenta de 0.15 ron intre cursul de cumparare si cel de vanzare) 2.rata de referinta mare 4% la EURIBOR 1.2% 3.cozi la bancomate permanent 4.bancomate fara numerar destul de des 5.comision la retragerea in numerar chiar daca la crearea contului s-a spus altceva Lucruri pozitive 1.home bank

Robert PENU (Pitesti, Arges)

ING - Cont curent

10 Septembrie 2009

Este pana acum singura banca de care n-am fosr dezamagita.Folosesc HOmebank,2 conturi curente(Unul de PFA),un depozit si un card de student.costuri mici in comparatie cu \"bancile mari\",timp de asteptare 0 datorita sefbank-urilor.pacat ca sunt relative putine in toate orasele in care am fost.

cretu alina (Sibiu, Sibiu)

ING - Cont curent

04 Septembrie 2009

Am o parere buna despre aceasta banca. Si la depuneri si la retagere numerar (inclusiv sumemari si valuta) Ce ma nemultumeste este numarul destul de mic de bancomate si multimate din oras si timpul lung din momentul in care ridici receptorul din self-bank si pana reusesti sa dai de cineva la celalat capat al firului. Am si homebanking de la aceasta institutie si merge perfect, usor si comod. Recomand cu caldura celor descurcareti in ale tehnicii si aflati in criza de timp.

Aurel Constantin Ghirasim (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus