Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

09 Noiembrie 2009

Am depus un dosar pentru creditul \"ING de casa noua\" care a fost solutionat, cu succes ce-i drept, dupa aprox o luna jumatate. Desi, atat in presa, cat si in toate agentiile ING se comunica un termen de solutionare al dosarului foarte mic in comparatie cu prima casa..nu este deloc asa. In plus, nu mi s-au solicitat toate actele inca de la inceput, iar in fiecare saptamana imi cereau alte acte..pe care primeam ok-ul abia dupa o saptamana. Nu am avut nicio problema cu cei de la ING Floreasca (cu care am colaborat) in schimb, cei de la serviciu clineti....lasa mult de dorit. Sfatul meu este ca in cazul in care aplicati pentru un credit la ING aveti mare grija la termentul pe care faceti precontractul cu proprietarul, solutionarea dosarului dureaza destul de mult (in cazul meu aprox o luna jumatate). Succes

Popa Mona (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Card de debit

05 Noiembrie 2009

s-a efectuat un transfer dintr-un card de debit in altul (ing 2 ing) prin self bank 30.10.2009,data decontarii(mult fata de alte banci, cca 15 min), transferul a fost refuzat, bani s-au intors in contul din care au plecat(mai putin un comision, cel de administrare anuala card se luase deja deoarece contul avea sold debitor acel comision), s-a reefectuat aceeasi tranzactie (acelasi cont, aceeasi persoana, suma diferita pentru ca se comisionase fara explicatii suplimentare) decontata in aceeasi zi. deci se poate si la ing!!! pacat de reclama care se face acestei banci. lucrez in sistem si stiu cu ce se mananca o banca, o tranzactie, un comision. e jalnic! sa nu mai zic de regula conform careia un card de debit nu se poate inchide decat la sucursala unde s-a emis!! da de procedura de lucru intre sucursale nu s-a auzit la ei?? JALNIC!! VAND CU ORICE PRET, IN DETRIMENTUL CLIENTULUI NEINFORMAT DIN DIVERSE MOTIVE!!

MIHAELA PANAITESCU (Roman, Neamt)

ING - Credit nevoi personale cu ipoteca

28 Octombrie 2009

in general, am fost tratata cu multa solicitudine si am primit creditul destul de repede - problema este ca in 2008 in octombrie s-a facut o recalculare de dobinda, rata mea \"sarind\" de la 380 eur la 440 euro.Aceasta masura m-a torpilat tinind cont si de faptul ca euro a crescut de la 3.5 la 4.3 .Asaadar, tinind cont de faptul ca rata mea este parte fixa plus euribor (si am vazut ca indicele euribor a scazut rau , rau, rau de tot), as avea vreo sansa sa mi se micsoreze rata? adica macar sa vina la starea ei initiala?Da , as dori un raspuns din partea institutiei bancare!

carmen mirzac (Pitesti, Arges)

ING - Cont curent

26 Octombrie 2009

Din punctul meu de vedere, cea mai buna alegere pe care o poti face. Si, am avut cateva conturi si la alte banci. Sunt foarte multumita. O recomand cu caldura tuturor.

Doina Muresan (Sibiu, Sibiu)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

14 Octombrie 2009

Am vrut sa fac un credit pentru un apartament de 2 camere, insa mi-a fost refuzat dosarul din pricina faptului ca suprafata minima pentru care acorda credit este de 43 mp suprafata utila. in suprafata utila nu intra balconul care are 2,75mp, apartamentul avand o suprafata de 41mp utila.

Elena Dinu (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Cont de economii

06 Octombrie 2009

Am avut o experienta foarte trista la retragerea din contul de economii in valuta, cand banca a fost practic in imposibilitate de a-mi da banii mei pentru ca nu le functiona programul de retrageri in nici o filiala!! A trebuit sa astept cam o ora, timp in care functionarii filialei de la Eroilor nu pareau prea interesati sa gaseasca o solutie. In final nu si-au cerut nici macar scuze pentru situatia creata, se pare ca este o situatie cu care se confrunta destul de des, dar pentru care nu sunt interesati sa gaseasca o solutie! Am fost revoltata, imi voi retrage banii de la ei daca nu pot avea acces la propriile economii atunci cand am nevoie!

Mihaela Marin (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus