Opinii clienti ING

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

ING - Cont curent

05 Februarie 2010

Am un cont curent si un card atasat acestuia de cativa ani. Pana acum totul a decurs perfect. "Home Bank" un serviciu super ! Personalul foarte atent la solicitarile facute de mine, cel putin cel din unitatea ING Slatina. FELICITARI!

ionel chjtoiu (Slatina, Olt)

ING - Card de debit

01 Februarie 2010

am vrut sa-mi alimentez contul cu suma de 10700 ron adica 214 bacnote a 50ron. Am pus banii pentru a fi numarati si bancomatul mi-a scris ca am 204bacnote fapt pentru care nu am vrut sa depun suma in cont deoarece nu corespundea cu suma numarata de mine anterior si am dat sa fie numarat a doua oara banii si atunci mi-a zis ca am 194 bacnote mai putin cu 20 bacnote decat depusesem eu. Deci un minus de 20bacnote. Am facut reclamatie la care am primit raspuns telefonic cu 2 zile intarziere, iar raspunsul fiind nesatisfacator la modul ca un bancomat nu greseste si ca defapt apare o neconcordanta in registru bancomatului, dar nu pot sa-mi demonstreze ca au dreptate. In concluzie nu va recomand ING BANK -decat daca vreti sa fiti furati de bancomat, iar cel de la Servicu reclamatii sa va rada in nas si sa va spuna ca nu aveti cui sa reclamati ING Bank deoarece ANPC nu are nici o putere. Ma puteti ajuta in rezolvarea problemei mele? Cui mai pot face reclamatii pentru a-mi recupera banii opriti de bancomat?

liliana hillerin (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Credit ipotecar/ imobiliar

09 Noiembrie 2009

Am depus un dosar pentru creditul \"ING de casa noua\" care a fost solutionat, cu succes ce-i drept, dupa aprox o luna jumatate. Desi, atat in presa, cat si in toate agentiile ING se comunica un termen de solutionare al dosarului foarte mic in comparatie cu prima casa..nu este deloc asa. In plus, nu mi s-au solicitat toate actele inca de la inceput, iar in fiecare saptamana imi cereau alte acte..pe care primeam ok-ul abia dupa o saptamana. Nu am avut nicio problema cu cei de la ING Floreasca (cu care am colaborat) in schimb, cei de la serviciu clineti....lasa mult de dorit. Sfatul meu este ca in cazul in care aplicati pentru un credit la ING aveti mare grija la termentul pe care faceti precontractul cu proprietarul, solutionarea dosarului dureaza destul de mult (in cazul meu aprox o luna jumatate). Succes

Popa Mona (Bucuresti, Bucuresti)

ING - Card de debit

05 Noiembrie 2009

s-a efectuat un transfer dintr-un card de debit in altul (ing 2 ing) prin self bank 30.10.2009,data decontarii(mult fata de alte banci, cca 15 min), transferul a fost refuzat, bani s-au intors in contul din care au plecat(mai putin un comision, cel de administrare anuala card se luase deja deoarece contul avea sold debitor acel comision), s-a reefectuat aceeasi tranzactie (acelasi cont, aceeasi persoana, suma diferita pentru ca se comisionase fara explicatii suplimentare) decontata in aceeasi zi. deci se poate si la ing!!! pacat de reclama care se face acestei banci. lucrez in sistem si stiu cu ce se mananca o banca, o tranzactie, un comision. e jalnic! sa nu mai zic de regula conform careia un card de debit nu se poate inchide decat la sucursala unde s-a emis!! da de procedura de lucru intre sucursale nu s-a auzit la ei?? JALNIC!! VAND CU ORICE PRET, IN DETRIMENTUL CLIENTULUI NEINFORMAT DIN DIVERSE MOTIVE!!

MIHAELA PANAITESCU (Roman, Neamt)

ING - Credit nevoi personale cu ipoteca

28 Octombrie 2009

in general, am fost tratata cu multa solicitudine si am primit creditul destul de repede - problema este ca in 2008 in octombrie s-a facut o recalculare de dobinda, rata mea \"sarind\" de la 380 eur la 440 euro.Aceasta masura m-a torpilat tinind cont si de faptul ca euro a crescut de la 3.5 la 4.3 .Asaadar, tinind cont de faptul ca rata mea este parte fixa plus euribor (si am vazut ca indicele euribor a scazut rau , rau, rau de tot), as avea vreo sansa sa mi se micsoreze rata? adica macar sa vina la starea ei initiala?Da , as dori un raspuns din partea institutiei bancare!

carmen mirzac (Pitesti, Arges)

ING - Cont curent

26 Octombrie 2009

Din punctul meu de vedere, cea mai buna alegere pe care o poti face. Si, am avut cateva conturi si la alte banci. Sunt foarte multumita. O recomand cu caldura tuturor.

Doina Muresan (Sibiu, Sibiu)

Inapoi sus