Opinii clienti GarantiBank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Card de credit

02 Octombrie 2009

Mi s-a spus ca primesc in jur de 3 salarii pe card, eu avand un salariu net de 1300lei. Dupa 2 luni de asteptare am primit pe card 1600lei. FOARTE DEZAMAGITA

maria MANOLE (Constanta, Constanta)

GarantiBank - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2009

Am vrut sa facem un unprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si neam dus la garantibank am citit despre eii ca sant buni si ajuta repede la anprumut,find salariat la stat cu net in mana 900ron si fiul meu 1600ron, am crezut ca nu o sa avem probleme inconcluzie neau mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????

george precop (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Card de credit

29 Septembrie 2009

am fost refuzata dupa o luna de asteptre si nu am inteles de ce,suma ceruta era minima sunt ec. de meserie am un salar brut de 1200 lei ma incadram , mentionez ca nu am mai avut nici un fel de credit sau rata pana in acest moment si mi se pare nedrept sa nu ti se dea un raspuns clar cand intrebi de ce? eu am o nelamurire pt. ca mai sunt si alte banci care m au refuzat si nu am intes motivul ...........sunt foarte nedumerita?

MARIA IULIANA DEACONU (Bacau, Bacau)

GarantiBank - Card de credit

23 Septembrie 2009

Operatori nepregatiti... \"Nu stiu\", \"Numai putin\", \"Tot ce se poate\" astea sunt frazele cel mai des intalnite in vocabularul lor. Sunt nesiguri pe ei, se enerveaza repede si niciodata nu au un raspuns concret....

Alina Niculescu (Slatina, Olt)

GarantiBank - Card de debit

10 Iunie 2009

Din pacate nu au decat Maestro fiind multe site-uri care nu accepta acest card la plata. Comisionale sunt mici dar functionarul de la sucursala Magheru unde am fost sa-mi iau cardul nu le stia. I-au luat vreo 10 minute sa le afle. De asemenea a spus ca e ilegal sa am doua conturi in aceeasi valuta la aceeasi banca... Sa inteleg ca celelalte banci unde am conturi sunt inafara legii? M-am dus la ei pentru reputatia serviciului de online banking si am plecat de la ei pentru experienta avuta in sucursala. Poate data viitoare :)

Murariu Claudiu (Satu Mare, Satu Mare)

Inapoi sus