Opinii clienti GarantiBank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale

27 Aprilie 2010

Am solicitat un credit de nevoi personale cu dobanda fixa acum 2 ani.Dupa ce mi-au aprobat creditul si am semnat o sumedenie de foi,mi s-a dat graficul de rambursare si am constatat ca dobanda este variabila .Odata pacalit am mers inainte platind ratele lunare.Dupa 6 luni deja imi crescuse rata de la 550 lei la 670lei.Ce inseamna o rata:170 (credit)si 385(comis.+dob.) Am platit 7.000 si mi s-au scazut 1900.Am dorit sa platesc anticipat.Este o banca care se apropie de final.Se dizolva si cu acordul clientilor se transfera datele la noua banca.GE GARANTI BANK S.A.-o noua banca -asa ca aveti grija de banii dv.Eu sunt unul dintre pacaliti.

Dumitru Boitan (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit ipotecar/ imobiliar

12 Aprilie 2010

Eu am un credit ipotecar la ei si sunt inca multumita de rata pe care o platesc in sensul ca ea a scazut din momentul contractarii imprumutului (chiar si atunci cand la alte banci dobanzile cresteau) si ca urmare a scaderii euriborului. In genere dobanda s-a revizuit corect odata la 6 luni si am urmarit atenta aventuale abuzuri din partea bancii. Dar pana acum nu gasesc motive de repros, in sensul ca desi nu au cele mai bune produse de pe piata (clar gasesti oferte mai bune la carti de credit, depozite), nu au fost abuzivi si si-au respectat prevederile din contract.

Badea Ana (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale

19 Octombrie 2009

am vazut ca unii dintre voi ati avut oarecare neplaceri. personal eu am avut parte de experiente placute. am un credit de nevoi personale in euro dar au fost corecti pana acum in ceea ce priveste dobanda. mi-a crescut rata anul trecut dar anul acesta mi-a scazut de doua ori, pentru ca din ce am inteles a scazut dobanda la euro. eu sunt multumita de modul in care colaboram. sper sa raman asa si in continuare:)

alina duta (Timisoara, Timis)

GarantiBank - Card de credit

02 Octombrie 2009

Mi s-a spus ca primesc in jur de 3 salarii pe card, eu avand un salariu net de 1300lei. Dupa 2 luni de asteptare am primit pe card 1600lei. FOARTE DEZAMAGITA

maria MANOLE (Constanta, Constanta)

GarantiBank - Credit nevoi personale

02 Octombrie 2009

Am vrut sa facem un unprumut pentru nevoi personale pentru renovari la casa si etc.si neam dus la garantibank am citit despre eii ca sant buni si ajuta repede la anprumut,find salariat la stat cu net in mana 900ron si fiul meu 1600ron, am crezut ca nu o sa avem probleme inconcluzie neau mintit si ne minte si acum de o luna si trei saptamani cu asteptarea.Numai lauda e de ei????????

george precop (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Card de credit

29 Septembrie 2009

am fost refuzata dupa o luna de asteptre si nu am inteles de ce,suma ceruta era minima sunt ec. de meserie am un salar brut de 1200 lei ma incadram , mentionez ca nu am mai avut nici un fel de credit sau rata pana in acest moment si mi se pare nedrept sa nu ti se dea un raspuns clar cand intrebi de ce? eu am o nelamurire pt. ca mai sunt si alte banci care m au refuzat si nu am intes motivul ...........sunt foarte nedumerita?

MARIA IULIANA DEACONU (Bacau, Bacau)

Inapoi sus