Opinii clienti GarantiBank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

GarantiBank - Credit nevoi personale

14 Aprilie 2011

Angajatii par indiferenti, nu saluta cand intra clientii in sucursala si nu ii invita sa ia loc. In Sun Plaza nu sunt functionari disponibili pentru credite in weekend. In Baneasa (Pipera) angajatul responsabil de credite vine la birou dupa ora 14.00. Obtinerea unui credit fara garantii dureaza intre 2 si 3 saptamani.

Cristina Caraman (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale cu ipoteca

01 Iunie 2010

Buna ziua ! Numele meu este Voinea Daniel, sunt din Constanta si am solicitat in urma cu 2 luni un credit ipotecar la Garanti Bank, in vederea extinderii unei locuinte. Initial banca m-a ademenit cu proceduri simple si cu faptul ca in 2 saptamani vom putea beneficia de creditul respectiv. Acum...dupa 2 luni de zile avem...CULMEA...toate aprobarile de la Primarie, dar banca refuza sa ne dea un raspuns clar la intarzierea creditului. Copilul care ne-a facut dosarul este pur si simplu depasit in a ne minti macar intru linistea noastra. Noi stam cu aprobarile pe masa in casa si cu firma care ne va executa lucrarea pregatita sa preia un alt proiect. Am casa in intregul ei ipotecata la acest credit, am salariu si serviciul neafectat de criza. Care ar putea fi motivul intarzierii bancii? Va multumesc anticipat pentru raspuns !

Daniel Voinea (Constanta, Constanta)

GarantiBank - Depozit la termen

27 Mai 2010

De la caz la caz, situatia are alti parametri. In provincie, toate actiunile privind gestionarea depozitului si a serviciului online banking au mers struna de fiecare data cand am apelat. Poate si pentru ca au clienti putini, ii retin, le stiu situatia bancara si se muleaza imediat pe caz.

Rocsana Timofte (Targu Mures, Mures)

GarantiBank - Credit nevoi personale

27 Aprilie 2010

Am solicitat un credit de nevoi personale cu dobanda fixa acum 2 ani.Dupa ce mi-au aprobat creditul si am semnat o sumedenie de foi,mi s-a dat graficul de rambursare si am constatat ca dobanda este variabila .Odata pacalit am mers inainte platind ratele lunare.Dupa 6 luni deja imi crescuse rata de la 550 lei la 670lei.Ce inseamna o rata:170 (credit)si 385(comis.+dob.) Am platit 7.000 si mi s-au scazut 1900.Am dorit sa platesc anticipat.Este o banca care se apropie de final.Se dizolva si cu acordul clientilor se transfera datele la noua banca.GE GARANTI BANK S.A.-o noua banca -asa ca aveti grija de banii dv.Eu sunt unul dintre pacaliti.

Dumitru Boitan (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit ipotecar/ imobiliar

12 Aprilie 2010

Eu am un credit ipotecar la ei si sunt inca multumita de rata pe care o platesc in sensul ca ea a scazut din momentul contractarii imprumutului (chiar si atunci cand la alte banci dobanzile cresteau) si ca urmare a scaderii euriborului. In genere dobanda s-a revizuit corect odata la 6 luni si am urmarit atenta aventuale abuzuri din partea bancii. Dar pana acum nu gasesc motive de repros, in sensul ca desi nu au cele mai bune produse de pe piata (clar gasesti oferte mai bune la carti de credit, depozite), nu au fost abuzivi si si-au respectat prevederile din contract.

Badea Ana (Bucuresti, Bucuresti)

GarantiBank - Credit nevoi personale

19 Octombrie 2009

am vazut ca unii dintre voi ati avut oarecare neplaceri. personal eu am avut parte de experiente placute. am un credit de nevoi personale in euro dar au fost corecti pana acum in ceea ce priveste dobanda. mi-a crescut rata anul trecut dar anul acesta mi-a scazut de doua ori, pentru ca din ce am inteles a scazut dobanda la euro. eu sunt multumita de modul in care colaboram. sper sa raman asa si in continuare:)

alina duta (Timisoara, Timis)

Inapoi sus