Vocea clientului EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

20 Septembrie 2017

Am luat in 2010 un credit de la ERB retail services im valoare de 1000 de lei pentru un frigider, toate bune si frumoase am platit in jur de 800 de lei, apoi din cauza unor probleme financiare plateam o luna da, una nu, am platit pana im ziua de azi peste 2000 de lei din acest cresit de fiecare data cei de la erb spunandu mi ca am de datorat din ce in ce mai mult in fiecare luna si refuzand sa mi spuna exact de ce. Acum am renuntat sa le mai dau vre un ban de 3 luni si ma suna in disperare, si mi i trimit mesaje cu amenintari de executare silita si detectivii lui peste.

Elena Postelnicu (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

10 Martie 2017

Am cumparat de la Altex un aragaz si o masina de spalat in valoare de 1400 lei in 60 de rate in anul 2012, am sunat la banca sa vad cat mai am de achitat ca sa achit creditul si mi s-a comunicat ca mai am de achitat 1900 lei dupa aproape 5 ani platit lunar cate 50 lei iar in ultimele cinci luni am platit 100 lei in contextul in care rata este de 45 lei. Asta este HOTIE PE FATA nici camatarii nu procedeaza asa astia de la EFG le dau clasa. Sigur voi apela la instanta pentru ca am toate chitantele indosariate.

Elena Rosu (Slatina, Olt)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

14 Septembrie 2016

buna! acum aprox 3 ani am facut un credit pentru cumpararea unui leptop, rata a fost pe 2 ani, tipa de acolo mi-a spus daca platesc mai repede nu mai platesc dobanda atat, pe langa credit mi-a spus ca imi va mai veni un card, iam spus ca nu am nevoie de el... mia spus ca altfel nu poate sa imi acorde creditul... bun, dupa 1 an am achitat suma de pe contract, am facut o cerere sa-mi spunaa cat mai trebuie sa platesc am mai platit 300 lei pe langa suma de pe contract, pana sa-mi vin cererea caream facuto(au spus ca dureaza aprox3luni)mam trezit acasa cu extrasul de cont si ca am scos de pe card de 2x 600lei si o data 200lei, sun la ei ma tot intrebau daca nu au scos careva din familie, le explic frm ca cardul nu a fost activat...eu am vb eu am auzit... sun la ei imi raspunde o tipa imi spune cardul e activat... sun iar imi raspunde un tip cardul nu e activat... astept de 2 ani o prostie de foaie sa-mi confirme cine a activat cardul dar uitat a fost...

Mihaela Niculaica (Timisoara, Timis)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

17 Octombrie 2014

in anul 2008 am cumparat un laptop in rate , am primit un card , dar nu s`a folosit niciodata , am platit laptopul 60 de rate , la timp dar au inceput sa imi vina majorari , ex: de la 60ron la 100ron , iar de curand amprimit instiintare ca trebuie sa platesc suma de 5300 ron . aveti de primit .

ion popescu (Bailesti, Dolj)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

02 Februarie 2014

Da,e o experienta atat de neplacuta incat s-a transformat intr-un cosmar din cauza acestor nenorociti care ne fura pe fata si autoritatile de competenta,OPC -ul si care mai sunt de nu isi fac datoria in tara asta am ajuns sclavii bancilor si al institutiilor infiintate peste noapte.Iti iei un nenorocit de calculator care costa 1600 ron si ajungi sa platesti la el 7000 ron,unde traim fratilor,in padure asa de prosti ne cred astia de fac ce vor,cand vor.Schimba dobanda peste noapte,denumirea institutiei si multe alte nereguli pe care le mai fac ei.Huuuooooooo,mi-e rusine ca traiesc in Romania cu toti hotii si coruptii care iti ia si pielea de.pe tine. Am chitante pe toata perioada contractuala cu hotii astia ca am platit la timp si mult mai mult decat trebuia,rusine sa va fie ca va bate-ti joc de mii de oameni cate sint in aceasta situatie,dar undeva acolo EXISTA UN DUMNEZEU si o sa platiti intr-o zi.

Mirela Iordache (Ploiesti, Prahova)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

05 Noiembrie 2013

Sunt total dezamagita de aceasta societate de credit.Am avut un credit pentru un bun cumparat din magazin la care am achitat ani buni ,insa dupa aproape 5 ani de plata suma s-a dublat.Am renuntat sa mai platesc iar mai in septembrie 2013 am primit proprire la serviciu pe salariu ,de la o firma de executare silita care a mai adugat si ea la suma inca1700 taxe si altele.Deci de la 1500 am de platit acum 8600.Spre norocul meu platile catre dansii de la firma la care lucrez trebuie sa l-e fac eu ,asa ca mai astept poate gasesc o solutie.Daca mai exista cineva in aceasta situatie si a reusit sa rezolve cumva acest fapt rog un ajutor.

MIHAELA SOARE (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus