Vocea clientului EFG Retail Services - Card de credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Card de credit

21 Martie 2016

Va rog, Ajutati-ma! Am avut neinspirata idee sa-mi fac un credit la o entitate de tip IFN, anume ERB RETAIL SERVICE. Dupa ce mi-am dat seama de marea eroare, am incercat sa o corectez achitandu-mi anticipat creditul si incercand sa imi inchid contul. Pana aici, totul e perfect. Am trimis o solicitare- via e-mail, am primit o propunere, am achitat respectiva valoare si am depus cerere si formular de inchidere a contului la Media Galaxy (magazinul lor partener). Dupa cateva luni de abtinere, mi-au trimis un extras de cont cu 0 datorii. M-am autosesizat, i-am sunat, le-am povestit ce am facut si mi-au spus ca la ei, astfel de cereri se proceseaza mai greu... sa astept. Luna urmatoare, aceeasi poveste- acelasi tip de extras, acelasi telefon din partea mea, acelasi raspuns din partea lor. Treaba asta a durat vreo 6-7 luni. Dupa aceasta perioada, raspunsul lor s-a schimbat. Mi-au spus ca "cererea si formularul meu de inchidere a contului au fost pierdute". Am facut altele, le-am depus si... stupoare: luna urmatoare extrasul de cont nu a mai venit pe zero. A venit pe plus (29 de lei). I-am sunat din nou, si mi-au transmis ca nu am depus o cerere de "plata anticipata" odata cu plata integrala a creditului, drept urmare sunt bun de plata... Evident nu am fost de acord. Luna urmatoare, datoria a ajuns la 675 de lei... Dupa lungi conversatii telefonice, ei promiteau ca vor regla problemele, dar prin posta imi trimiteau altceva. De 3 luni de zile si-au transferat creantele catre o alta societate (de recuperare). Le-am provestit si lor patania, mi-au spus ca vor cere clarificari cu privire la situatia cu care ma confrunt si: SURPRIZA! Imi trimit somatie de executare a contului. Va rog din suflet sa imi spuneti cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema!

Virgil Smarandoiu (Oltenita, Calarasi)

EFG Retail Services - Card de credit

25 August 2014

domnilor,va rog sa ma ascultati ca oriunde incerc sa iau contact cu dvs. nu reusesc ,incerc aici.ma numesc gavrila ioan sunt din FOCSANI JUD. VRANCEA.am un contract de achitat a unui calculator,,,,si posed un card pina nu de mult am primit extras de contpe adresa de mail:gavrila.ioan@yahoo.com.aceasta adresa de mail,a fost blocata de catre YAHOO....si va rog sa/mi trimiteti extrasele de cont pe noua adresa:gavrila1952ioan@yahoo.com.multumesc anticipat.

IOAN GAVRILA (Focsani, Vrancea)

EFG Retail Services - Card de credit

05 Mai 2014

fratilor, e camatarie in toata regula. in 2007 am cumparat un laptop de 3000 ron pe care de altfel as fi putut sa-l platesc si fara dar de la vremea aia toata lumea lua credit si am zis de ce nu si eu. MARE GRESEALA am facut. mi-au dat un card de 11000 ron din care mi-au scazut valoarea laptopului. de la acea suma m-au facut sa platesc peste 20000 ron dobanzi si comisioane. ultima transa fiind de aproape 5000 ron. caz intamplat mie cu ei. in ianuarie chipurile am platit tot si asteptam inchiderea cardului si contului doar ca ramasese o datorie de sa zicem de 2 RON. nu stiu exact. fata de la RC mi-a comunicat suma totala la acel moment. deci situatia sta in felul urmator: sa presupunem ca datoria totala este de 2 RON intre 15-31 trebuie sa faci plata de 2 ron. sa presupunem ca o faci pe data de 1 a lunii urmatoare. tu deja esti dator 45 RON deorece ai platit in alt interval. la fel dc platesti pe 14 in luna urmatoare primesti telefoane de rau platnic pt suma de 45 RON la care se aplica dobanda si dc cumva a trecut intervalul 15-31 mai ai de plata alti 45 RON aferenti lunii in curs. deci in 2 luni de la 2 RON pe care ii mai aveai esti deja dator 90 RON + dobanzi. eu in 3 luni de zile m-am trezit cu 300 RON de plata ...nu stiu de unde... PS: cei care aveti cuvinte de lauda tine-ti-le pt voi ca oricum nu va crede nimeni

florea radu (Ploiesti, Prahova)

EFG Retail Services - Card de credit

29 Aprilie 2014

In primul rand vreau sa reclam aceii idioti care raspund la numerele de telefon si care nu au bunul simt sa vorbeasca frumos si sa respecte persoanele cu care vorbesc si sa le dea informatiile necesare ,in al doilea rand am si eu o problema am platit pana in septembrie 2013 rata lunara care a fost fixata ,apoi am platit doar suma minima din cauza unor probleme ,dar am observat ca de la luna la luna suma creste cu 300-500 lei si nu inteleg de ce pt ca eu nu am mai folosit cardul in nici un scop.Cum adica am depasit limita de credit daca eu nu lam folosit? Si ce inseamna suma utilizata extras curent?

romedia cezara (Brasov, Brasov)

EFG Retail Services - Card de credit

28 Aprilie 2014

este cea mai urata experienta cu bancile.sunt niste camatari care nu au nici un sediu norma nu se poate discuta cu ei nu vor sa dea copii dupa contracte nu vor decat sa le dai de 10 valoare bunurilor cumparate cu bani lor nenorociti.am platit un ani la ei iar suma in loc sa scada a crescut.vreau sa ii dau in judecate dar as dori sa fim mai multi sa dovedim acesti camatari.ajutati ma sa invingem.cei care sunt mutumiti de acesti camatari e dau un sfat aveti grija.cine doreste sa ma ajute in aceasta lupta contactati ma pe email.va multumesc

valentina slavu (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Card de credit

13 Februarie 2014

O retea de camatari fara scrupure,probabil in legatura cu personae din interiorul institutilor angajatoare sau acestia din urma sunt actionari in efg.Am luat bunuri din altex in 2005 cu buletinul,nu am primit contract,am ramas sa platesc cu un card care nu stiam ce sa fac cu el.Mergeam intr-un final la bankpost sa platesc rata si-mi ziceau ca le-a cazut sistemul,nereusind sa fac plata.Am reusit sa platesc bunurile de la altex,dar cu greu si dupa o perioada mai mare de un an cum cerusem eu.Pretul de raft a fost de 1400 si cu dobinda etc era de 1700 ron,dar eu am platit 2400 si mai vor 4300 + taxele executorului fiindca mi-au pus executare pe salariu,in fiecare luna.Am facut contestatie la executare prin cineva,apare pe portalul curti de apel Craiova,dar este tot pe fond si retinerea pe salariu a inceput.Persoana care chipurile ma ajuta,se pare ca ma face pe plic si probabil este partas la banisori care imi sunt retinuti fiindca la inceput imi recomanda sa platesc ca astia sunt bancheri si......sunt de neinvins,mentionez ca tipul face parte din sefimea la nivel inalt din cadrul unitati angajatoare si cu drept de reprezentant administrativ si sindicat.La un moment dat I-am zis ca vreau sa demisionez si sa execute pensia lui tata ca nu a apucat saracu sa o mai vada ca decizia a venit la 14 zile dupa ce sa dus.Raspunsul de la individ a fost ca rezolva el totul,prin contestatie dar.....pina acum nimic.La alte citeva zile I-am zis ca vreau sa imi bag concediu fara salariu pe o perioada in care sa pot sa plec la munca undeva sa fac rost de bani pentru jnapani astia,dar am primit un ajutor de la tip,cum ca o sa obtin o desfacere a contractului de munca.....NEMERNICU DRACU! In contractual primit de la executor am vazut ca la rubric girant este trecuta o persoana de nationalitate slovaca,ocupatie-altele,cu domiciliul in Bucuresti....ce parere aveti?????In trecut cind ma sunau imi propuneau sa fac rost de bani vinzind vreun teren..etc;Desi eu aveam bani de plata ratei,si refuzam pur si simplu sa le mai dau bani la infinit,sotia tipului astuia cu ajutorul imi cere un teren cu o casa veche,sasi faca si ei ceva la tara,dar eu am refuzato din cauza ca suntem si noi mai multi frati,inca necapatuiti la casele noastre.Cine credeti ca este tipul cu ajutorul de rahat...unchiul,fratele maicami,mare sef la cfr Craiova,jmecher cu sindicatu si tot felul de jmenuri ca saracu a fost sarac lipit si acum mare detionator de vila,la bordee in cartierul jmenarilor din cfr.Asadar,astia sunt posibili actionari in efg,apropiati vostri in unitatile angajatoare.Nu le trebuie decit informatia si de restul cocoloseli se ocupa ei.Atentie mare cu acesti excroci fiindca stiu ca tipul a fost pe timpuri scolit prin Rusia,pe timpul lui ceasca si........cine stie in slujba caror nemernici isi fac veacul.ATENTIE LA JAVRELE DIN JURUL VOSTRU--EFG!!!!!!!

Ion-Laurentiu Mitru (Targu Carbunesti, Gorj)

Inapoi sus