Opinii clienti EFG Retail Services

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Card de credit

07 Mai 2010

Buna Ziua sper ca aceste comentarii sa aiba vreo rezolvare daca nu aici macar sa facem un grup sa vorbim pe adresa de mail sau me messenger pe mine ma puteti contacta : zidane_**b**@*****.com Problema: Si eu am de plata la 2 telefoane de acum 3 ani 1600 Ron daca tin bine minte si am platit 3 ani..dar nu lunar ca mai intarziam e greu .si am platit luna viitoare mai mult sa compenseze si ..? nimic vin plicurile acasa..Acum 2 saptamanii vine plicul magic ca am de platit 2600 ROn. Oamenii buni am platit 3 ani vreo 30 mil si acum inca atat asa..dobanda nici peste 1000 de ani nu va fi..Ce se intampla daca nu platesc ce e de facut! sunt mai tanar dar nici nu o sa ma las sunt bani si aia..si acum ma streseaza cu telefoane MANCATORII DE BANII! O zi placuta

Ovidiu Boar (Comuna Selimbar, Sibiu)

EFG Retail Services - Card de credit

03 Mai 2010

am facut o retragere de numerar de pe cardul euroline in suma de 3000 ron anul trecut in aprilie si pe extrasul de cont scria ca trebuie sa platesc lunar 78 ron, plateam 100 ron lunar pentru ca credeam ca se scade din suma datorata dar de unde luna trecuta cind am sunat sa intreb cit am de plata pentru ca doream sa inchid contul mi-a spus ca mai am de plata 3450 ron si asta dupa ce am platit 1 an cite 100 ron. initial nu am vrut sa mai platesc pina nu se clarifica situatia si am depasit cu trei zile termenul de plata ,in tot acest timp ma sunau ca disperatii sa platesc, in final le-am achitat si am cerut inchiderea contului, ei incercind sa ma convinga sa renunt si sa fiu in continuare clientul lor ,asta dupa ce ma hartuiau cu mesaje si telefoane de mai multe ori pe zi. contul il inchid dupa spusele lor dupa 30 zile timp in care le-am transmis ca nu le mai dau nici un ban pentru administrare de cont .

rodica grigoras (Brasov, Brasov)

EFG Retail Services - Card de credit

15 Aprilie 2010

OAMENI BUNI HAIDETI SA-I DESFIINTAM PE HOTII ASTIA, MERGEM LA ANPC DACA ESTE NEVOIE MAI DEPARTE. NU ESTE POSIBIL CE SE INTAMPLA. AJUNGI PTR. UN CREDIT DE 2300 RON SA PLATESC 4000 PINA ACUM SI SA MAI AM 4000 DE PLATA.CERI INFORMATI SI NU TI SE DAU, VREI SA VB. CU DIRECTORUL LA SEDIUL RESPECTIV SI NU-TI DAU VOIE,CERI NISTE DATE DESPRE COTRACTUL PE CARE L-AI FACUT CU EI SI SPUN CA SUNT LA ARHIVA UNDE NU SE SPUNE UNDE SE AFLA. AM CERUT DETALII DESPRE COMISIOANELE SI DOBINZILE CARE SE PRACTICA...RASPUNSUL ESTE ACELASI...ABUREALAAAAAAA....LA 1000 RON LUATI SA AJUNGI LA 1000 RON DOBINDA PE AN ESTE JAF.

LUMINITA RUSU (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Card de credit

02 Aprilie 2010

Mi-am luat un calculator si doream un credit de nevoi personale si am primit un card de credit PROMT ACTIV cu suma aprobata mult mai mare si acum platesc foarte mult pe luna as vrea sa se acopere suma de pe card cu un credid de nevoi personale pe ma multi ani.Am trimis si cerere prin fax

mariana maier (Ocna Mures, Alba)

EFG Retail Services - Card de credit

13 Martie 2010

Buna seara.Ammari probleme cu cei de la Euroline,e o poveste lunga.De la inceput nu am primit nici un contract,nu am semnat nimic.Am solicitat in scris,cu confirmare de primire,copia contractului de card (semnata original si cu stampila \'\'conform cu originalul\'\') si istoricul de plati.Am cerut sa mi se trimita aceste documente in 30 zile dar au trecut 40 zile si nu am primit nimic.Continua sa ma sune,sa ma ameninte sa platesc,dar cand intreb de contractul pe care trebuia sa il primesc ocolesc subiectul.Este evident ca am fost fals informata in legatura cu serviciile lor din moment ce nu mi s-a dat sa semnez nimic si prin urmare nu au ce copie dupa contract sa imi trimita.Nu mai platesc nimic atata timp cat ei nu au un contract la mana.Ar trebui sa fie recunoscatori ca le-am dat zeci de milioane pana acum.

andreea andreea (Turda, Cluj)

EFG Retail Services - Card de credit

26 Februarie 2010

Nu doresc la nimeni sa pateasca ce am patit eu si alte zeci de mii de romani

Petre Manu (Brasov, Brasov)

Inapoi sus