Opinii clienti EFG Retail Services

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Card de credit

31 Octombrie 2011

sunt unul dintrei cei ce fac parte care sunt jecmaniti de efg numiti si camatarii doresc sa apelez la toti care sunt jegmaniti de acesti camatari sa nu se lase pacaliti sa nu plateasca in plus se poate face si dreptate deoarece sunt prea multi care sunt jecmaniti logic e cand platesti dintro datorie sa ti se scada din acea datorie nu sa ti se adauge la acea datorie acesti excroci au invatat numai adunarea nu si scaderea de acea cei care sunteti in asemenea cazuri jecmaniti facetile reclama la posturile de televiziune pt a nu ne mai jecmani multumesc din brasov george

george bunescu (Brasov, Brasov)

EFG Retail Services - Card de credit

18 Octombrie 2011

Am o experienta foarte urita cu aceasta institutie,daca i se poate spune astfel pt ca dupa parerea mea acestia sunt camatari cu acte in regula. Pe scurt am sa va spun si povestea mea poate reusiti sa ma ajutati si pe mine in aceasta privinta.Locuiesc in orasul Piatra Neamt,iar in anul 2005 am luat un credit doar cu buletinul de la magazinul Altex produse in val de 1200,iar pe linga aceste produse la o saptamana am primit si un card de credit prin Posta Romana,cu o limita de credit de 1205. In Anul 2010 am achitat tot creditul privind produsele luate dar pe extrasul de cont am o datorie de 3618.44 lei.Recunosc ca am luat din acel card suma de 800 de lei.Eu din anul 2005 platesc de ma usuc iar ei imi cer din ce in ce mai mult spunindu-mi ca nu platesc la timp.Am chitantele care tin marturie ca platesc exact la timp, iar datoria mea tot creste! Am si eu o intrebare? Banii mei care ii platesc in fiecare luna unde sunt? Din 16.11.2010 platesc cite 100 lei in fiecare luna iar mie nu-mi scade deloc datoria,e posibil asa ceva? Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.Ca sa nu mai spun ca sunt tracasata in fiecare zi cu telefonul ,sunt sunata si de 50 de ori pe zi. Va multumesc si astept un raspuns de la dvs.

carmen anghel (Piatra Neamt, Neamt)

EFG Retail Services - Card de credit

30 Septembrie 2011

Buna ziua Ma numesc Rizan Liana Marina si doresc sa reclam un caz grav de frauda. Desi eu nu am folosit cardul EUROLINE DE 4 ANI, am descoperit ca cineva face cumparaturi din acest card al meu. Cardul este de credit si banii i-am ridicat acum 4 ani si de atunci platesc mereu rata. Se pare ca cineva in mod curent se foloseste de acest card pt ca mereu sunt sesizata sa platesc rate din ce in ce mai mari fara ca eu sa folosesc acest card. NU AM FACUT NICI O CUMPARATURA cu acest card EUROLINE tocmai pt ca doream sa-l inchei si sa nu-l mai folosesc niciodata. Mentionez ca operatoarele de la relatii cu clientii de la EUROLINE mi-au inchis telefonul si nici nu vor sa stea de vorba cu mine pt a ma sfatuii ce sa fac in acest caz. Am sunat la 021.308.4000 si operatoarea ANCA MARIA PETRACHE mi-a inchis de 2 ori desi i-am furnizat toate datele cerute: CNP, ADRESA, PRENUMELE TATALUI. De fiecare data ma intreaba de la ce magazin am facut cumparatura de pe 16 septembrie. ORI EU TOCMAI ASTA VROIAM SA RECLAM ! CINE SE FOLOSESTE DE CARDUL MEU ! EU NU IL FOLOSESC SUB NICI O FORMA ! ' ACUM DESCOPAR CA ESTE FOLOSIT IN REPETATE RANDURI ! VA ROG SA MA AJUTATI ! SUNT DISPERATA! EU PLATESC RATA DE 4-5 ANI SI IN LOC SA SE STINGA CREDITUL SE PRELUNGESTE LA NESFARSIT. EU NU AM SEMNAT NICI UN CONTRACT CU EUROLINE ! CARDUL MI-A FOST TRIMIS PRIN POSTA ACUM 7 ANI! VA ROG LUATI MASURI URGENTE! CU STIMA LIANA MARINA RIZAN

LIANA MARINA RIZAN (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Card de credit

27 August 2011

Am un card la EFG Retail Services de aproximativ 5 ani si l-am capatat in momentul achizitionarii unui aer conditionat de la Altex. Nu am semnat niciun contract cu nicio banca si nici nu am solicitat acest card. Am folosit de pe el cam 2.000 lei si de 4 ani de zile platesc aproximativ 70 lei lunar, dar in loc sa-mi scada cat de cat mi se mareste creditul si in prezent am o datorie de 3.700 lei. Exlicatia lor este ca nu am platit la timp si sunt penalizari. As dori sa-i dau in judecata pentru abuzurile de a pune dobanzi si penalizari dupa bunul plac si pentru ca pur si simplu m-au hartuit cu telefoane date cu numar necunoscut.

Daniela Lacatus (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

15 Iunie 2011

In 2006, am luat de la Altex produse in rate pe 5 ani in valoare de 2.900 lei. Mi s-a spus ca rata este de 80,5 lei. Am platit de atunci lunar 80-100 lei. Mi s-a spus ca am pe card 800 lei, pe care pot sa-i folosesc si am extras 710 lei la 3 luni dupa credit. In septembrie se termina creditul si eu am sold final 2.300 lei. Ce pot sa fac?

BIANCA CHIROABA (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Card de credit

19 Aprilie 2011

Am achizitionat in 2005 un produs electronic in valoare de 2.100 lei prin cardul de credit de la EFG. Am achitat ratele lunare (nu toate in termen) si de atunci tot platesc, insa am avut surpriza sa aflu ca datoria mea in luna aprilie 2011 este de 8.500 lei. Dintre toti "acei rau platnici", daca exista unul singur care poate sa-mi spuna cum a rezolvat litigiul cu aceasta asa zisa banca - IFN, rog sa-mi spuna.

Sorin Patrascu (Buzau, Buzau)

Inapoi sus