Opinii clienti EFG Retail Services

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Card de credit

27 Decembrie 2012

am cardul de 5 ani si nu am avut nici o problema cu efg ptr ca am platit tot timpul in termanul acordat, multumesc ca am acest card caci am realizat multe cu el, ganditi-va ca la cumparaturile de sute de milioane nu am platit nici un leu dobinda.

elena cosa (Cluj-Napoca, Cluj)

EFG Retail Services - Card de credit

18 Noiembrie 2012

Din anul 2005 folosesc acest card, in special pentru cumparare produse din magazine in 10-12 rate fara dobanda. Tot secretul este sa-ti platesti ratele la timp, adica lunar si nu doar suma minima de plata care iti apare in extrasul de cont.. Eu personal nu am avut nici o problema cu acest card, si mai mult decat atat imi este de un real folos.

Daniela Ancuta (Turda, Cluj)

EFG Retail Services - Card de credit

04 Septembrie 2012

Am fost contactat telefonic de niste persoane care au pretins ca sunt angajati ai acestei societati de creditare si mi s-a propus o re-easalonare. Am semnat contractul pe care mi l-au trimis si l-am pus la posta, urmand ca apoi sa mi se trimita un grafic de rambursare si alte acte referitoare la aceasta re-esalonare. Au trecut 30 de zile si nu am primit nimic. Eu ce sa inteleg? Ca am fost pacalit?

Gabriel Gaspar (Resita, Caras-Severin)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

25 August 2012

Si eu traiesc o experienta urata cu acesti CAMATARI . Intrebarea mea este : Ne ajuta cineva si pe noi?Ne rugati sa va scriem ce ni se intampla,bun dar mai departe ?Ar trebui sa aiba ecou acolo unde trebuie toate aceste neajunsuri pe care societatea ne impinge sa le facem.Am ajuns sa cadem in fele de fel de capcane pentru ca cineva acolo sus are de castigat ,asa cum se intampla de obicei in Romania,tara coruptilor.Cine stie ce parlamentar sau senator corupt conduce aceasta CAMATARIE.

NATALIA PANAIT (Focsani, Vrancea)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

07 Mai 2012

Am si eu aceeasi problema am luat in 2005 un televizor si un aspirator de la altex si mi sa dat un card euroline pt plata ratelor. Pana in 01.2012 am platit 8000 ron si mai aveam de plata 8000 ron. In urma cererii mele catre ei de ami trimite contractul si desfasuratorul platilor facute si a ceea ce mai am nu am primit nimic am trimis si prin email,posta si fax . In 03.2012 am primit hartia aia care o trimit in fiecare luna si mi se reducea comisioanele de pe luna 01.2012 care erau in val de 2200 ron ce inseamna asta ca eu nu mai inteleg nimic in ianuarie aveam 8000 ron nu am mai platit nimic si in mai mai am 6300 ron. Daca platesti creste daca nu scade. In martie am primit o hartie ca incepe executarea silita. In mai am primit la fel dar daca platesc 800 ron in 24h nu. In cazul asta ce sa fac.

dana ionescu (Calarasi, Calarasi)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

25 Aprilie 2012

AM FACUT O COMANDA LA CLICKSHOP IN VALOARE DE 340 DE LEI SI ACESTA BANCA A ZIS CA NU POATE SA IMI ACORDE UN CARD BANCAR CA NU MA INCADREZ. EU FIIND PENSIONAR PE CAZ DE BOALA CU O PENSIE DE 581 LEI .OARE ESTE O SUMA ASA DE MARE . POATE EXISTA VREO BANCA CARE DA CREDITE SI LA PENSIONARI PE CAZ DE BOALA .EU MERG IN FIECARE AN LA COMISIE DIN 2004 .

COSTEL MIRCEA MAFTEI (Iasi, Iasi)

Inapoi sus