Opinii clienti EFG Retail Services

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

20 Septembrie 2017

Am luat in 2010 un credit de la ERB retail services im valoare de 1000 de lei pentru un frigider, toate bune si frumoase am platit in jur de 800 de lei, apoi din cauza unor probleme financiare plateam o luna da, una nu, am platit pana im ziua de azi peste 2000 de lei din acest cresit de fiecare data cei de la erb spunandu mi ca am de datorat din ce in ce mai mult in fiecare luna si refuzand sa mi spuna exact de ce. Acum am renuntat sa le mai dau vre un ban de 3 luni si ma suna in disperare, si mi i trimit mesaje cu amenintari de executare silita si detectivii lui peste.

Elena Postelnicu (Bucuresti, Bucuresti)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

10 Martie 2017

Am cumparat de la Altex un aragaz si o masina de spalat in valoare de 1400 lei in 60 de rate in anul 2012, am sunat la banca sa vad cat mai am de achitat ca sa achit creditul si mi s-a comunicat ca mai am de achitat 1900 lei dupa aproape 5 ani platit lunar cate 50 lei iar in ultimele cinci luni am platit 100 lei in contextul in care rata este de 45 lei. Asta este HOTIE PE FATA nici camatarii nu procedeaza asa astia de la EFG le dau clasa. Sigur voi apela la instanta pentru ca am toate chitantele indosariate.

Elena Rosu (Slatina, Olt)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

14 Septembrie 2016

buna! acum aprox 3 ani am facut un credit pentru cumpararea unui leptop, rata a fost pe 2 ani, tipa de acolo mi-a spus daca platesc mai repede nu mai platesc dobanda atat, pe langa credit mi-a spus ca imi va mai veni un card, iam spus ca nu am nevoie de el... mia spus ca altfel nu poate sa imi acorde creditul... bun, dupa 1 an am achitat suma de pe contract, am facut o cerere sa-mi spunaa cat mai trebuie sa platesc am mai platit 300 lei pe langa suma de pe contract, pana sa-mi vin cererea caream facuto(au spus ca dureaza aprox3luni)mam trezit acasa cu extrasul de cont si ca am scos de pe card de 2x 600lei si o data 200lei, sun la ei ma tot intrebau daca nu au scos careva din familie, le explic frm ca cardul nu a fost activat...eu am vb eu am auzit... sun la ei imi raspunde o tipa imi spune cardul e activat... sun iar imi raspunde un tip cardul nu e activat... astept de 2 ani o prostie de foaie sa-mi confirme cine a activat cardul dar uitat a fost...

Mihaela Niculaica (Timisoara, Timis)

EFG Retail Services - Card de credit

21 Martie 2016

Va rog, Ajutati-ma! Am avut neinspirata idee sa-mi fac un credit la o entitate de tip IFN, anume ERB RETAIL SERVICE. Dupa ce mi-am dat seama de marea eroare, am incercat sa o corectez achitandu-mi anticipat creditul si incercand sa imi inchid contul. Pana aici, totul e perfect. Am trimis o solicitare- via e-mail, am primit o propunere, am achitat respectiva valoare si am depus cerere si formular de inchidere a contului la Media Galaxy (magazinul lor partener). Dupa cateva luni de abtinere, mi-au trimis un extras de cont cu 0 datorii. M-am autosesizat, i-am sunat, le-am povestit ce am facut si mi-au spus ca la ei, astfel de cereri se proceseaza mai greu... sa astept. Luna urmatoare, aceeasi poveste- acelasi tip de extras, acelasi telefon din partea mea, acelasi raspuns din partea lor. Treaba asta a durat vreo 6-7 luni. Dupa aceasta perioada, raspunsul lor s-a schimbat. Mi-au spus ca "cererea si formularul meu de inchidere a contului au fost pierdute". Am facut altele, le-am depus si... stupoare: luna urmatoare extrasul de cont nu a mai venit pe zero. A venit pe plus (29 de lei). I-am sunat din nou, si mi-au transmis ca nu am depus o cerere de "plata anticipata" odata cu plata integrala a creditului, drept urmare sunt bun de plata... Evident nu am fost de acord. Luna urmatoare, datoria a ajuns la 675 de lei... Dupa lungi conversatii telefonice, ei promiteau ca vor regla problemele, dar prin posta imi trimiteau altceva. De 3 luni de zile si-au transferat creantele catre o alta societate (de recuperare). Le-am provestit si lor patania, mi-au spus ca vor cere clarificari cu privire la situatia cu care ma confrunt si: SURPRIZA! Imi trimit somatie de executare a contului. Va rog din suflet sa imi spuneti cum trebuie sa procedez si cui trebuie sa ma adresez pentru a rezolva aceasta problema!

Virgil Smarandoiu (Oltenita, Calarasi)

EFG Retail Services - Recuperare creante

08 Noiembrie 2014

Buna ziua, Am "beneficiat" de seriviciile ERB Retail, contractat la Altex in 2005. Am achitat valoarea produselor achizitionate, fara a utitiliza cardul de credit - nu a fost transmis de institutie. Cu toate acestea, ERB Retail a inteles sa procedeze la executare silita pentru o suma care depasea cu mult valoarea produselor achizitionate si achitate. In urma solutionarii plangerii inaintate catre ANPC, ERB a emis extrase de cont pentru anulare comisioane/taxe etc si a restituit suma achitata in plus de catre asa-zisul "debitor". In consecinta dosarul privind contestatia la executare a ramas fara obiect, insa prin sentinta civila pronuntata judecatorul a obligat ERB Retail la plata cheltuielilor de judecata. Avand in vedere cele expuse anterior, precum si faptul ca am notificat institutia in vederea efectuarii platii privind cheltuielile de judecata, considerati ca executarea sentintei civile anterior mentionata, definitiva prin neexercitarea caii de atac, se poate duce la indeplinire de buna voie de catre ERB Retail? Va multumesc

G iuliana (Brasov, Brasov)

EFG Retail Services - Credite bunuri in magazine

17 Octombrie 2014

in anul 2008 am cumparat un laptop in rate , am primit un card , dar nu s`a folosit niciodata , am platit laptopul 60 de rate , la timp dar au inceput sa imi vina majorari , ex: de la 60ron la 100ron , iar de curand amprimit instiintare ca trebuie sa platesc suma de 5300 ron . aveti de primit .

ion popescu (Bailesti, Dolj)

Inapoi sus