Vocea clientului Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

25 Iunie 2010

In urma experientei mele cu BCR-ul, sunt foarte incantata ca in sfarsit am reusit...SA PLEC! In urma mai multor demersuri (la Protectia consumatorilor, la Conso.ro, personal la banca) am reusit sa inchei cu ei actul aditional prin care se elimina comisionul de rambursare anticipata. Probabil ca la inceputul saptamanii viitoare voi rambursa creditul. Va recomand sa-mi urmati demersul, nu pentru ca alta banca va va imbogati dar mai rau nu cred ca se poate.

CRISTINA DEDIU (Galati, Galati)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

22 Iunie 2010

Stimata doamna Cretu, felicitari pentru reusita dvs. de a recupera banii datorati de Volskbank. Am citit posturile dvs. si cred ca ma aflu in aceeasi situatie. Spun cred, pentru ca imprumutul meu a fost in lei, cu dobanda fixa si mi s-a aplicat aceeasi crestere in 2008, fara vreun act aditional semnat, pana acum in 2010 cand m-am dus la banca cu o cerere de scadere a dobanzii aplicate, ca urmare a scaderii ROBOR la 6.5%. Dupa asta am incheiat un act aditional cu ei prin care am revenit la dobanda initial contractata si mi-au scos din contract si art. prin care TOTUSI banca isi rezerva dreptul de a mari dobanda in caz ca piata o cerea. Altfel spus, aveam un contract de imprumut cu dobanda fixa, dar numai fixa nu era.... Pentru ca recunosc ca nu ma pricep foarte bine la aspectele legate de banca, va rog, ajutati-ma cu datele de contact ale avocatului care v-a indrumat in actiunile intreprinse pentru recuperarea banilor. Va multumesc!

isabella dorothea (Bucuresti, Bucuresti)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

21 Iunie 2010

Am si eu un credit ipotecar la bcr si vreau sa spun si eu ca efectiv isi bat joc de noi si initial cind am luat creditul si acum cu aceste asa zise noi "oferte". Intrebarea este ce putem face noi? Am citit un articol in click de la conso cum ca aceasta ordonanta va obliga bancile sa aplice o dobanda de referinta in functie de cea stabilita de banca nationala. Este adevarat? Stie cineva sau stie cineva o alta cale de a scapa de acest cosmar?

daniela budeer (Cluj-Napoca, Cluj)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

17 Iunie 2010

Buna! Am un credit cu dobanda uriasa de la BCR 10,3 % .... :) Stie cumva careva daca BRD-ul refinanteaza credite ipotecare .... pe site nu apare nimic ... Mersi!

Pletoianu Catalin (Sibiu, Sibiu)

Inapoi sus