Vocea clientului Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Subscriu si eu acestei petitii si consider ca a angaja un avocat bun care sa ne reprezinte este cea mai buna solutie

Laura Cociasu (Brasov, Brasov)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Buna ziua, Sunt de acord cu semnarea unei petitii. Adresa mea de mail este vvasilioglu@yahoo.com. Maine merg la un avocat pentru a discuta aspectele ilegale ale dobanzii celor de la BCR. Eu platesc in fiecare luna 945 euro, din care numai 70 euro reprezinta credit si 875 dobanda. Este strigator la cer acest lucru! Astept semnale de la nemultumitii celor de la BCR. Hai sa ne unim si sa invingem vampirul!

Violeta Vasilioglu (Bucuresti, Bucuresti)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Si eu sunt de acord cu petitia.Intr-adevar in contract marja este de 1.5%. Eu zic ca cel mai bine este sa cautam deja un avocat bun care sa ne indrume in momentul in care primim aditionalele. Cine cunoaste un astfel de avocat, va rog sa spuna si celorlati. Este mai bine sa fim deja pregatiti pentru ca, potrivit ordonantei, "Nesemnarea de catre consumator a actelor aditionale prevazute la alin. (2) este considerata acceptare tacita". Stie cineva cat timp avem la dispozitie pentru a refuza oferta lor?

Mirela Catalin (Bucuresti, Bucuresti)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

In sfarsit o idee buna... Ma alatur si eu acestei petitii si sper sa se alature si altii acestui demers. Ar fi bine sa putem rezolva ceva pana expira cele 3 luni pe care le are banca la dispozitie pentru a modifica contractul de credit. Aveti grija la ce va ofera BCR in lunile ce urmeaza si mai ales nu semnati ce va dau ei fara sa va consultati cu cineva specializat, chiar si postand pe Conso.ro. Ne-am ars odata cu banca asta, a doua oara trebuie sa fim mai precauti Daca cineva poate da mai multe detalii legat de cazul domnului din Arges, ar fi extraordinar. Poate domnul Alin Iacob ar avea mai multe informatii. Cred ca folosind diferite canale de social-media, gen Facebook sau Twitter, dar si o scrisoare semnata de noi toti si adresata ANPC-ului, Guvernului Romaniei - D-lui Boc, dar si catre Banca Mama din Austria poate avea un impact destul de negativ asupra bancii. Personal mi-am sfatuit familia sa isi inchida conturile de la BCR si sa isi transfere banii la alta banca. Nu trebuie neaparat sa ne intalnim toti, este suficient pe Conso.ro sau pe Facebook si cred ca putem consulta un avocat care sa ne reprezinte pe noi toti Voi ce parere aveti?

Nutu Radu (Brasov, Brasov)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Dar cu comisionul de administrare vi se pare OK? Acesta se calculeaza ca procent din suma creditata INITIAL si nu la SOLD. Mai mult, la anumite sume platite anticipat BCR refuza sa recalculeze acest comision asa cum prevede Legea 289/2004, art.11. Va imaginati pana unde merge tupeul si nesimtirea? BCR refuza sa puna in aplicare niste legi ale acestei tari. Pot fi contactat la zerosaptedoisasecincisaptesasedoiununoua.

constantin radulescu (Bucuresti, Bucuresti)

Discutii intre utilizatori - Mesaje pentru alti utilizatori

05 Iulie 2010

Subcriu si eu la aceasta petitie, Avand in vedere ca in Art.37 punctul b) se precizeaza ca marja bancii nu poate fi modificata, acest lucru inseamna ca in actele aditionale trebuie sa apara marja actuala din contractul meu de credit (1,2 pp) plus Euribor, adica dobanda de referinta a bancii va trebui convertita prin lege din 8.9% in rata de referinta EURIBOR (intrucat am un credit in euro). Trebuie sa facem ceva pentru a se respecta legea si aceste acte aditionale sa duca la o dobanda cat de cat acceptabila. Mentionez ca am un credit din 2007, ipotecar in euro. Am luat 47000 euro, iar dupa 3 ani de plata o rata de 440 euro pe luna mai am de plata 46000 euro. Este bataie de joc! Multumesc initiativei Conso.ro de a oferi prilejul consumatorilor de a expune realitatile unui credit contractat la BCR si astept ajutorul pentru a face aceasta schimbare din dobanda de referinta a bancii in dobanda de referinta Euribor plus punctele procentuale de pe contractul aflat in derulare.

Ionut Craciun (Constanta, Constanta)

Inapoi sus