Vocea clientului Cetelem - Credit nevoi personale

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Credit nevoi personale

18 Noiembrie 2016

O experienta extrem de proasta. Am asteltat un raspuns o saptamana sI azi cand am incercat sa intru in legatura telefonica cu cei de la cetelem sa vad totusi ce raspuns primesc nu am putut apela niciun numar le-au blocat sau nu stiu ce s-a intamplat. Macar sa raspunda cineva sa lamureasca omul dupa ce a asteptat 7 zile. Plus e-mailuri peste e-mailuri trimise fara niciun raspuns.

andreea cojocariu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credit nevoi personale

23 Iulie 2016

Am solicitat un credit de nevoi personale ,dupa verificari,inclusiv la Biroul de Credite,am primit ok-ul si documentele aferente creditului pe care l-am semnat,l-am expediat iar dupa 2 zile am primit un sms in care mi se comunica ca nu ma incadrez conditiilor interne Cetelem de eligibilitate!Am contactat un operator de credite care mi-a spus ca sistemul mi-a respins cererea-ori eu ma gandesc ca prosta si ma intreb :la inceput nu tot acelasi sistem m-a verificat?Eu voi solicita in scris un raspuns pertinent din partea lor si de asemenea inapoierea documentelor semnate!DE EVITAT CETELEM!!!!!!!!!

Eugenia Dani (Simeria, Hunedoara)

Cetelem - Credit nevoi personale

24 Mai 2016

Deci nu va pierdeti timpul alergand cu acte si toate cele.Am aplicat pt un credit,mi s-a aprobat online,mi-au cerut o gramada de acte,nici macar nu am fost contactat telefonic,totul s-a produs on-line,iar dupa o saptamana am primit un sms sec cum ca nu indeplinesc criteriile de eligibilitate.Pai ce mama *** criterii mai vreti cand eu nu am nici macar o restanta,un credit in curs sau alte datorii.Si culmea ca prieteni apropiati cu acelasi salariu au primit si sume duble fata de cea pt care am aplicat eu.Nu recomand Cetelem sub nici o forma!

Alex Alain (Brasov, Brasov)

Cetelem - Credit nevoi personale

07 Martie 2016

CETELEM.....niste tepari care promit marea cu sarea si nu ofera nimic....iti aproba imprumutul telefonic dupa ce-ti afla toate datele.....te pun sa le trimiti un teanc de acte iar la final sa-ti dea SMS ca nu esti ELIGIBIL decat la un credit pe sfert cat cel initial si cu o dobanda dubla decat cea initiala.....Vanatori de date personale complete si vanzatori de iluzii.....feriti-va de ei sau veti pati la fel......va garanteaza ceva pe care sa va bazati....iar la final ramaneti cu umblatura pt acte si cu buza umflata....dar cu toate datele personale la ei.....ATENTIE MARE...

paul iulian muresan (Medias, Sibiu)

Cetelem - Credit nevoi personale

11 Ianuarie 2016

Am sunat de 4 ori la rand, in total aproximativ 40 de minute si nu am fost redirectionat catre nici un operator disponibil pentru ca la final sa se auda pe fundal cum fetele isi luau la revedere si mi s-a comunicat pe un ton usor iritat (probabil de faptul ca insistam sa-i contactez desi dansele insistau sa nu mi se raspunda) ca voi fi contactat de un coleg pe parcursul zilei urmatoare. Toate acestea pentru o singur? intrebare cu privire la costurile totale. Poate este doar un caz izolat,,, sper... dar nu-mi prezinta incredere si respect, cel putin mie, comparativ cu alte unitati bancare, unde si operatorii sunt mai bine informati cu privire la produsele lor,

alex alexandru (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credit nevoi personale

06 Noiembrie 2015

Niste nenorociti toti cei care au avut de aface cu ei sau plans.am vrut sa fac si eu un anprumut si mau pus sa complectez un formular,si cand au vazut ca nu am nimic pe numele meu au refuzat amprumutul.Nu e de ajuns sa ai contract de munca e doar de fatada.

Marius Cuptor (Bacau, Bacau)

Inapoi sus