Vocea clientului Cetelem - Card de credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Card de credit

19 Decembrie 2016

Cea mai proasta alegere!!! Pe mine ma executa silit dupa ce am achitat datoria acum 4 ani! Telefoanele pt informatii nu exista decat daca vrei un credit! Dupa ce te tepuiesc nu-ti mai rasp nimeni.evitati cât puteti Cetelemul, chiar daca sunteti in situatii disperate.

Cetelem Teapa (Aiud, Alba)

Cetelem - Card de credit

02 Noiembrie 2016

Experienta mea in relatia cu Cetelem se dovedeste a fi una extrem de neplacuta, chiar dupa inchiderea cardului de credit. Dupa refinantarea cardului de credit la o alta institutie financiara , am achitat intreg plafonul de credit de la Cetelem, acest lucru inseamna ca ei trebuie sa-mi returneze suma platita in avans. In concluzie , a trecut o luna de zile de cand am inaintat cererea si inca nu mi-am primit banii, in conditiile in care am sunat la ei de 2 ori pe saptamana si am fost mintita cu nerusinare ca transferul a fost facut ca mai apoi alt operator sa ma informeze ca nu este adevarat. De evitat Cetelem!!!

Florica Sandu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Card de credit

24 Iunie 2015

Sunt niste camatari legali, pentru ca in tara aceasta totul este permis, tuturor institutiilor li se permite sa isi bata joc de populatie, pana si cei care ne conduc isi bat joc de noi. Trebuie sa astept 10 zile ca sa imi inchid un card de credit, chiar daca eu le-am platit suma pe care o datoram catre ei, vor sa imi mai adauge dobanzi si comisioane.

Andrei Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Card de credit

22 Decembrie 2014

Am in momentul de fata foarte mari probleme cu cei de la cetelem. Sunt numai pe stors bani si o sa va explic acum de ce. mai aveam de plata 3 rate din 24, am fost la cei de la flanco si mi-au zis ca in calculator se vede ca mai am doar 97 lei in schimb eu am pus 500 lei ca sa mai ramana niste bani si pe card, apoi am sunat la Bucuresti (Cetelem) si le-am zis ca vreau sa imi inchid contul iar ei mi-au adus la cunostinta ca mai am de platit suma de 120 lei si apoi imi inchid contul. Eu am platit suma aceea iar dupa cateva zile mi-a venit msj pe telefon ca mai am 370 lei de plata, am platit si suma aceea si am mai pus in plus 400 lei ca sa mai ramana niste bani pe card si apoi am sunat la Bucuresti sa imi inchida contul si ce sa vedeti, mi-au zis ca eu mai am 1750 lei de plata penalizari de cwre panaatunci nu am fost informat. E STRIGATOR LA CER CE FAC ACESTI "OAMENI" Sunt pornit sa ii dau in nudecata asa ca haide-ti sa ne adu am mai multi si sa ii scoatem de pe piata pe excrocii astia. HAIDETI SA SPUNEM NUUUUUUUUU CETELEM!!!!!

Sisu Vlad (Abrud, Alba)

Raspunsul Cetelem

Cetelem - Card de credit

02 Aprilie 2014

ATENTIE !!!!!! Am un carde de credit de la Cetelem si vreau sa il lichidez inchid creditul , de 1 saptamana ma rog de ei telefonic cat si prin e-mail casute de email la care nu ti raspunde nimeni sau doar cand vor ei, astept un scadentar la zi sa pot face plata. refuza cu desavarsire sa il trimita si gasesc tot felul de scuze!!!!!! ATENTIE EVITATI CETELEM!!!!!!!!!!!!!!

Cristi Barsan (Piatra Neamt, Neamt)

Cetelem - Card de credit

11 Februarie 2012

Nu contest cele spuse in celelalte postari insa ce pot spune eu din experienta mea cu Cetelem este ca am fost si sunt foarte multumita de serviciile oferite, Si bunica si mama au un astfel de card il folosesc cu regularitate si nu au intampinat nici un fel de problema sau vreun cost nejustificat... Important e si modul in care consultantul de credit expune modul in care trebuie folosit cardul ca sa fie cat mai avantajos, si la fel de importanta este si capacitatea clientului de a intelege. Cetelemul este foarte transparent in privinta costurilor. In cazul ratelor restante si al atitudinii recuperatorilor va spun ca in cazul tuturor institutiilor de acest fel situatia e aceeasi, si nu firma in sine suna ci o firma care se ocupa cu acest fel de actiuni. asa ca nu cei de la Cetelem sau alt IFN suna... Asadar ce pot sa spun e ca eu sunt un client Cetelem multumit!

Cathia Constantin (Sibiu, Sibiu)

Inapoi sus