Opinii clienti Cetelem

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Credit nevoi personale

11 Ianuarie 2016

Am sunat de 4 ori la rand, in total aproximativ 40 de minute si nu am fost redirectionat catre nici un operator disponibil pentru ca la final sa se auda pe fundal cum fetele isi luau la revedere si mi s-a comunicat pe un ton usor iritat (probabil de faptul ca insistam sa-i contactez desi dansele insistau sa nu mi se raspunda) ca voi fi contactat de un coleg pe parcursul zilei urmatoare. Toate acestea pentru o singur? intrebare cu privire la costurile totale. Poate este doar un caz izolat,,, sper... dar nu-mi prezinta incredere si respect, cel putin mie, comparativ cu alte unitati bancare, unde si operatorii sunt mai bine informati cu privire la produsele lor,

alex alexandru (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credit nevoi personale

06 Noiembrie 2015

Niste nenorociti toti cei care au avut de aface cu ei sau plans.am vrut sa fac si eu un anprumut si mau pus sa complectez un formular,si cand au vazut ca nu am nimic pe numele meu au refuzat amprumutul.Nu e de ajuns sa ai contract de munca e doar de fatada.

Marius Cuptor (Bacau, Bacau)

Cetelem - Refinantare credit

06 Septembrie 2015

Am încercat s? fac o refinan?are , (sau un împrumut )dup? o discu?ie .. , m? incadram la o sum?... apoi c? nu sunt " eligibilitate cu conform normelor cetelem " , cu un salariu mai mare ca la 2 colegi de serviciu ?i lor li se aprobat ..., nu în?eleg pe ce criterii se aprob? credite...., ce înseamn? : " eligibilitate conform normelor cetelem "?????

Marian V?tafu (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credit auto

03 Septembrie 2015

Foarte profesionisti, foarte rapizi, fara costuri ascunse. Daca de la bun inceput esti ok cu oferta lor, si platesti ratele la timp totul este ok. Timp de asteptare inexistent, raspunsul se primeste intr-o ora din momentul in care ai depus toate actele, a doua zi se semneaza contractul si in a 3-a zi pleci cu masina. Foarte multumit!

Alexandru Damian (Brasov, Brasov)

Cetelem - Probleme diverse

05 August 2015

am incercat timp de saptamani intregi ca sa pot obtine un scadentar ca sa pot face o refinantare, pe care l-am obtinut dupa zeci de telefoane si stres acumulat. dupa primirea scadentarului banca la care mi-am facut recreditarea a trimis banii si pe urma alte zeci de telefoane si alte 2 saptamani ca sa mi se confirme ca au intrat banii in contul cetelem dar ca mai trebuie sa le mai platesc 161de lei. am platit si cei 161 de lei si am solicitat o adresa de inchidere a contului la care operatoarea de la relatii cu clientii mi-a spus ca trebuie sa mai astept de la 4 la 30 de zile ca sa mi se inchida contul.

Vasile Fodor (Beius, Bihor)

Cetelem - Card de credit

24 Iunie 2015

Sunt niste camatari legali, pentru ca in tara aceasta totul este permis, tuturor institutiilor li se permite sa isi bata joc de populatie, pana si cei care ne conduc isi bat joc de noi. Trebuie sa astept 10 zile ca sa imi inchid un card de credit, chiar daca eu le-am platit suma pe care o datoram catre ei, vor sa imi mai adauge dobanzi si comisioane.

Andrei Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus