Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Opinii clienti Cetelem

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Cetelem - Probleme diverse

05 August 2015

am incercat timp de saptamani intregi ca sa pot obtine un scadentar ca sa pot face o refinantare, pe care l-am obtinut dupa zeci de telefoane si stres acumulat. dupa primirea scadentarului banca la care mi-am facut recreditarea a trimis banii si pe urma alte zeci de telefoane si alte 2 saptamani ca sa mi se confirme ca au intrat banii in contul cetelem dar ca mai trebuie sa le mai platesc 161de lei. am platit si cei 161 de lei si am solicitat o adresa de inchidere a contului la care operatoarea de la relatii cu clientii mi-a spus ca trebuie sa mai astept de la 4 la 30 de zile ca sa mi se inchida contul.

Vasile Fodor (Beius, Bihor)

Cetelem - Card de credit

24 Iunie 2015

Sunt niste camatari legali, pentru ca in tara aceasta totul este permis, tuturor institutiilor li se permite sa isi bata joc de populatie, pana si cei care ne conduc isi bat joc de noi. Trebuie sa astept 10 zile ca sa imi inchid un card de credit, chiar daca eu le-am platit suma pe care o datoram catre ei, vor sa imi mai adauge dobanzi si comisioane.

Andrei Bogdan (Bucuresti, Bucuresti)

Cetelem - Credit nevoi personale

28 Mai 2015

RESPONSABILITATE , acesta este cuvantul potrivit .Eu una nu inteleg de ce se plang oamenii astia... Totul este transparent si explicat ff bine de la bun inceput , totusi daca nu ai asimilat toate informatiile mai poti citi contractul inainte de semnare , dupa ce creditul a fost aprobat si ai intrat in posesia banilor TREBUIE sa-ti platesti la timp ratele , in felul acesta nu vei fi penalizat cu nici un ban. Depasirea termenelor de plata normal ca atrage dupa sine penalitati... doar ai inprumutat bani de la o institutie bancara nu de la rude. Iar despre cardul de cumparaturi eu sunt de parere ca este util , trebuie doar folosit CORECT.

GABRIELA VEIGANG (Comuna Pantelimon, Ilfov)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

20 Aprilie 2015

NU CETELEM!!!! SUNT NISTE CAMATARI ORDINARI CA SA ITI INCHIZI CONTUL TREBUIE SA PLATESTI O TAXA SUPLIMENTARA DE APROX.300 de lei SI DACA MAI AI DE LUAT BANI DE LA EI TE TRIMIT IN ALT ORAS SA RIDICI SUMA CERE TREBUIE SA TI-O DEA, CRED CA AM SA MA DUC PESTE TOT SA II RECLAM CHIT CA NU SE VA LUA NICI O MASURA MACAR SA STIE SI LUMEA CU CE MIZERABILI SE INCURCA

Popa Simona (Titu, Dambovita)

Cetelem - Credite bunuri in magazine

26 Februarie 2015

Am incercat sa inchid un card de credit pt a lua un nou imprumut de la o alta banca dar sunt amanata la fiecare telefon si bineinteles o noua suma de plata la fiecare telefon dat De fiecare data cand am platit. Apare la operator "credit achitat integral",dar a doua zi cand vorbesc cu operatorul mai apare o suma de achitat .Pe scurt cred ca nu voi putea inchide creditul mai devreme de o luna de zile incepand din 19.02.2015 si cine stie cati bani in plus Din aceasta cauza voi cere ajutorul institutiilor financiare competente Va multumesc

livia d barna (Arad, Arad)

Cetelem - Card de credit

22 Decembrie 2014

Am in momentul de fata foarte mari probleme cu cei de la cetelem. Sunt numai pe stors bani si o sa va explic acum de ce. mai aveam de plata 3 rate din 24, am fost la cei de la flanco si mi-au zis ca in calculator se vede ca mai am doar 97 lei in schimb eu am pus 500 lei ca sa mai ramana niste bani si pe card, apoi am sunat la Bucuresti (Cetelem) si le-am zis ca vreau sa imi inchid contul iar ei mi-au adus la cunostinta ca mai am de platit suma de 120 lei si apoi imi inchid contul. Eu am platit suma aceea iar dupa cateva zile mi-a venit msj pe telefon ca mai am 370 lei de plata, am platit si suma aceea si am mai pus in plus 400 lei ca sa mai ramana niste bani pe card si apoi am sunat la Bucuresti sa imi inchida contul si ce sa vedeti, mi-au zis ca eu mai am 1750 lei de plata penalizari de cwre panaatunci nu am fost informat. E STRIGATOR LA CER CE FAC ACESTI "OAMENI" Sunt pornit sa ii dau in nudecata asa ca haide-ti sa ne adu am mai multi si sa ii scoatem de pe piata pe excrocii astia. HAIDETI SA SPUNEM NUUUUUUUUU CETELEM!!!!!

Sisu Vlad (Abrud, Alba)

Raspunsul Cetelem

Inapoi sus