Vocea clientului CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

05 August 2019

Am solicitat Cec Bank un credit ipotecar pe firma si la inceput am primit un grafic de rambursare cu o dobanda de 5.25 iar la data acordarii creditului m-am trezit cu o dobanda de 7.8 %, fapt care ma facut sa ma razgandesc. Daca m-am razgandit ma costat 3.100 lei comision analiza dosar luati din cont fara nici o instiintare. Este legal asa ceva?

Albina Cojoc (, )

Raspunsul CEC Bank

Toate clarificarile referitoare la problemele ridicate se pot primi si le va primi cu siguranta in foarte scurt timp, direct din partea reprezentantilor bancii, pe cale oficiala, nefiind in niciun caz o problema de legalitate.

CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

20 Decembrie 2016

Contractarea creditului ipotecar la CEC Bank a fost o experienta foarte placuta si eficienta. Intre depunerea initiala a actelor si semnarea actelor de vanzare/cumparare au fost 14 zile lucratoare. Va recomand cu incredere colaborarea cu agentia CEC Bank Dristor, Bucuresti.

Gabriela Anca (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

05 Octombrie 2016

Buna ziua. Poate recomandati ofiterilor de credit sa nu isi mai bata joc de clienti si sa ii minta !...concret, desi au dosarul de credit imobiliar aprobat, clientii sunt mintiti ca nu pot semna contractul de credit si ipoteca datorita faptului ca nu s-a implementat ordonanta 52 din 2016...care de fapt a intrat in vigoare de la 30.09.2016...nu este normal asa ceva, noi nu cersim bani, platim dobanzi !...Este vorba de o sucursala CEC din Bucuresti (din nefericire nu pot preciza numele agentiei...este lesne de inteles de ce). Va rog sa luati masurile ce se impun si sa informati persoanele responsabile din sucursalele CEC ca nu procedeaza corect !...acesta este respectul dvs. fata de clienti ? Multumesc.

Vasile Ionescu (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

“Stimate domnule Vasile Ionescu, Va multumim ca ati alocat timp sa ne descrieti aceste aspecte si va asiguram ca acestea reprezinta principala noastra preocupare, salariatii CEC BANK S.A. avand obligatia de a-si indeplini atributiile de serviciu cu responsabilitate, competenta, eficienta, corectitudine si de a adopta in permanenta o atitudine deschisa, onesta si profesionista, esentiala pentru promovarea unei imagini pozitive a Bancii. Conform instructiunilor primite pentru implementarea OUG 52 “In perioada 30.09.2016 – 05.10.2016 NU se vor perfecta noi contracte de credit si NU se vor acorda credite supuse prevederilor OUG 52/2016”. Ileana Carmen Gurgu Ofiter Marketing, Directia Marketing si Comunicare

CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

05 Octombrie 2016

Am luat credit ipotecar pe 20 de ani. Recomand CEC sucursala Mariott 13 Septembrie. Ceva birocratie dar dobanda buna.

Cornel Parscov (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

11 Septembrie 2016

...scuze...intrebarea era cat dureaza obtinerea unui credit ipotecar de la depunerea actelor pana la virarea banilor catre vanzator....Multumesc

S... Stefanuca (Bucuresti, Bucuresti)

CEC Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

11 Septembrie 2016

Buna ziua. Aveti idee cat dureaza obtinerea unui credit ipotecar de la CEC Bank (de la depunere bani pana la primirea sumei de catre vanzator) ?...pe site -ul CEC Bank se specifica faptul ca: "Perioada de tragere: maximum 30 zile calendaristice"...dar cat de reala este afirmatia ? In Bucuresti exista agentii CEC care sunt mai ok si mai putin ok ?...M-ar interesa pareri despre sucursala CEC 13 Septembrie (cea de vis-a-vis de Marriott)...orice parere este bine venita. Multumesc.

S... Stefanuca (Bucuresti, Bucuresti)

Raspunsul CEC Bank

“Stimate Domn, Va multumim pentru interesul manifestat fata de oferta de produse si servicii CEC Bank. Pentru a obtine toate informatiile cu privire la produs de creditare, eligibilitate, mod derulare al dosarului etc., va invitam la sediul Agentiei CEC Bank 13 Septembrie, Calea 13 Septembrie, nr.103, bl.99, parter, sector 5. Programul de lucru cu publicul este de luni-vineri, orele 9,00-17,00. Telefon contact: 021/410.77.75, Plesnila Cristina, sef agentie. Multumesc,

Inapoi sus